Zyzol 1107 Posted February 18 Share Posted February 18 Dlatego ładna Link to post Share on other sites
ajax 91 Posted February 18 Share Posted February 18 W dniu 13.02.2021 o 19:16, Kiwi 4ester napisał: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159108679064189&id=363357004188 Regularnie serwisowany nabiera tu nowego znaczenia 1 Link to post Share on other sites
turdziGT 1551 Posted February 23 Share Posted February 23 Nowa C klasa. https://www.carscoops.com/2021/02/2022-mercedes-benz-c-class-heres-everything-you-need-to-know-about-the-sedan-and-estate/ Zaraz trzeba bedzie byc ekspertem zeby rozróżnić A od C a C od E....... 1 Link to post Share on other sites
aflinta 2983 Posted February 23 Share Posted February 23 To jak z Chińczykami, jak długo jak się z nimi nie zdajesz to wszyscy wyglądają podobnie Link to post Share on other sites
bvb 144 Posted February 23 Share Posted February 23 2 godziny temu, turdziGT napisał: Pod tą klapką jest dostęp do silnika, jak w Nysie, prawda? 2 Link to post Share on other sites
Zyzol 1107 Posted February 23 Share Posted February 23 Straszy odpust w środku. Świeci się wszystko jak psu.. Ten tablet jest krzywo zamontowany, czy tylko na zdjęciu tak wygląda? Link to post Share on other sites
Kukson 1991 Posted February 23 Share Posted February 23 Temu to się nudzi. Najpierw spalił Mercedesa, a teraz efektowny wyjazd z salonu. Link to post Share on other sites
turdziGT 1551 Posted February 23 Share Posted February 23 37 minut temu, Zyzol napisał: Straszy odpust w środku. Świeci się wszystko jak psu.. Ten tablet jest krzywo zamontowany, czy tylko na zdjęciu tak wygląda? Chyba juz wole odpust niz bobry BMW........ 1 Link to post Share on other sites
Pyzo 80 Posted February 24 Share Posted February 24 12 godzin temu, turdziGT napisał: Chyba juz wole odpust niz bobry BMW........ a ja jednak bobry, bo W206 bedzie mialo tylko 4 cylindry, bez wzgledu na wersje... 1 Link to post Share on other sites
peteres 106 Posted February 24 Share Posted February 24 (edited) Wyciek nowego Lexusa NX, pod linkiem więcej zdjęć: https://autogaleria.pl/lexus-nx-2021 Kurka, podoba mi się. Wiadomo, napęd nie taki sam jak w Subaru, ale do lajtowych szutrów pewnie wystarczy. Ciekawe jak z cenami, pewnie tanio nie będzie. Edited February 24 by peteres 2 1 Link to post Share on other sites
Zyzol 1107 Posted February 24 Share Posted February 24 21 godzin temu, turdziGT napisał: Chyba juz wole odpust niz bobry BMW........ Ciężki wybór między dżumą a cholerą 8 godzin temu, Pyzo napisał: W206 bedzie mialo tylko 4 cylindry, bez wzgledu na wersje... Dobrze, że na FWD nie przeszli Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 2425 Posted February 24 Share Posted February 24 23 minuty temu, peteres napisał: Wyciek nowego Lexusa NX, pod linkiem więcej zdjęć: https://autogaleria.pl/lexus-nx-2021 Kurka, podoba mi się. Wiadomo, napęd nie taki sam jak w Subaru, ale do lajtowych szutrów pewnie wystarczy. Ciekawe jak z cenami, pewnie tanio nie będzie. Spoko spoko, jednak póki co jeszcze bym brał Formentora 1 1 Link to post Share on other sites
peteres 106 Posted February 24 Share Posted February 24 (edited) 10 minut temu, Kiwi 4ester napisał: Spoko spoko, jednak póki co jeszcze bym brał Formentora No tak, ale tylko z najmocniejszym silnikiem, bo ten 1.5 TSi to nie pasuje do Cupry. Zreszta w NX widzę podobieństwa do Formentora, zwłaszcza słupek C i tyle światła Edited February 24 by peteres 1 Link to post Share on other sites
RoadRunner 555 Posted February 25 Share Posted February 25 (edited) 13 godzin temu, Kiwi 4ester napisał: Spoko spoko, jednak póki co jeszcze bym brał Formentora Jeśli mowa o 2.5 to będzie tylko 7000 sztuk więc może nie być potem okazji Co do Lexa to bardzo mi się podoba, ale czekam na silniki bo to dla mnie podstawa. Niestety początkowe plotki o 2.4 benzynie się nie sprawdziły. Teraz poza napędem hybrydowym RAVki mówi się o istniejącym silniki 3.5 V6, ale ja niespecjalnie wierzę aby taki silnik dali w NXie na Europę. 2.4 byłoby idealne i wprowadziło Lexa osiągami w obszar emMek, AMG czy Formentora. Edited February 25 by RoadRunner nie-ASO :P Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 2425 Posted February 25 Share Posted February 25 17 minut temu, RoadRunner napisał: Jeśli mowa o 2.5 to będzie tylko 7000 sztuk więc może nie być potem okazji Jeszcze czekam na 6tke w totka Link to post Share on other sites
chojny 8070 Posted February 25 Share Posted February 25 Ktoś zdrowo zaszalał. 2xGT40 na odprawie celnej. 11 Link to post Share on other sites
radekk 2708 Posted February 25 Share Posted February 25 Wielkanoc się zbliża, widocznie ma dwójkę dzieci Link to post Share on other sites
Jaca68 1230 Posted February 25 Share Posted February 25 4 godziny temu, RoadRunner napisał: Co do Lexa to bardzo mi się podoba, ale czekam na silniki bo to dla mnie podstawa. Niestety początkowe plotki o 2.4 benzynie się nie sprawdziły. A co 200t za słaby? Link to post Share on other sites
RoadRunner 555 Posted February 25 Share Posted February 25 Godzinę temu, Jaca68 napisał: A co 200t za słaby? W sumie to nie Ale mocno kibicuję aby któryś producent japoński podgryzał zdegenerowany zachód w kategorii mocnych SUVów 1 Link to post Share on other sites
chojny 8070 Posted February 25 Share Posted February 25 Godzinę temu, RoadRunner napisał: W sumie to nie Ale mocno kibicuję aby któryś producent japoński podgryzał zdegenerowany zachód w kategorii mocnych SUVów W klasie dużych SUVów nie bardzo mają silniki a jak nawet mają silnik to nie mają odpowiedniej budy. Link to post Share on other sites
turdziGT 1551 Posted February 25 Share Posted February 25 W dniu 24.02.2021 o 10:28, Pyzo napisał: a ja jednak bobry, bo W206 bedzie mialo tylko 4 cylindry, bez wzgledu na wersje... Co to za różnica i tak w Bobrach dzięk idzie przez głośniki zresztą za parę lat wszytko bedzie z silnikiem od pralki. Link to post Share on other sites
STIFF 225 Posted February 25 Share Posted February 25 7 godzin temu, chojny napisał: Ktoś zdrowo zaszalał. 2xGT40 na odprawie celnej. chyba weszła kolejna transza z Tarczy 5.0 3 Link to post Share on other sites
FilipeK 1473 Posted February 25 Share Posted February 25 9 godzin temu, chojny napisał: Ktoś zdrowo zaszalał. 2xGT40 na odprawie celnej. @chojny to nie ja jak coś. ja 2xGR, na GT nie ma pesos 1 Link to post Share on other sites
WRC fan 243 Posted February 25 Author Share Posted February 25 10 godzin temu, chojny napisał: Ktoś zdrowo zaszalał. 2xGT40 na odprawie celnej. To repliki. Bardzo dobre, ale repliki. https://www.capeadvancedvehicles.com/ 1 Link to post Share on other sites
Zyzol 1107 Posted February 27 Share Posted February 27 Kolejni zachorowali na logozę Link to post Share on other sites
Recommended Posts