andrzej Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Zwracam uwagę Dyrekcji na błędnie podane stopnie sprężania w specyfikacji na stronie internetowej. Piszę o tym już 3-ci raz (w tym 2 razy w wątku dotyczącym nowego Forestera). Niestety ten błąd znalazł się w "auto motor i sport" marzec 2013, gdzie SIP zamieścił artykuł promujący nowego Forka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted March 22, 2013 Dyrekcja SIP Share Posted March 22, 2013 Sorry - nie znalazłem błędu . Przyznaję, że nie bardzo chce mi się wertować 93 strony ( ! ) dyskusji o nowym Foresterze na głownym Forum, aby znaleźć uprzednie Pańskie wpisy na ten temat. Chodzi więc o N/A ( 10,5 ), Turbo ( 10,6 ) czy diesla ( 16 ). ? Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 (edited) Sorry - nie znalazłem błędu . Chodzi o podanie stopnia sprężania jako: 10 : 5, 10 : 6, 16 : 0. Powinno być odpowiednio: 10,5 : 1, 10,6 : 1, 16 : 1 I o te właśnie poprawki prosiłem.... Edited March 23, 2013 by andrzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyrekcja SIP Dyrekcja Posted March 25, 2013 Dyrekcja SIP Share Posted March 25, 2013 Dziękuję za zwrócenie uwagi - będzie zmienione . Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
limeryk Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Dziękuję za zwrócenie uwagi - będzie zmienione . Pozdrowienia Przy okazji czy w tajnych archiwach hewiindastry mają coś na temat drogi hamowania naszego kochanego forysia i, wzorem dobrych firm, wysokość przedniego siodła razem z decybelami przy 100km/h ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 Przyłączam się z prośbą o te decybele, chętnie też przy 130km/h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts