Abbaman Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 (edited) Od razu zaznaczę, że wiem, że istnieje taki temat na Ogólnymi sam staram się w nim udzielać, ale jest on bardzo przytłoczony postami Warszawiaków do których naprawdę nic nie mam ( sam jestem w połowie z Wawy) . Po prostu trudno jest wertować posty i wyszukiwac czy może ktoś w Wielkopolski lub Poznania mnie widział bo w ciągu paru dni pojawia się parenaście nowych postów wraz z komentarzami z całej Polski. Podobny lokalny wątek oprócz tego na Ogólnym istniał na Forum Saaba i bardzo dobrze funkcjował. Jeżeli WaćPanny i Waszmościowie Moderatorzy uznają ten post, wątek, pomysł lub tworzenie takiego wątku za niepotrzebne proszę o wrzucenie posta do śmietnika lub zamknęcie tematu. Edited March 15, 2013 by Abbaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinK Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 ja zauważyłem, że takie 'lokalne pozdrowienia' odbywają się często w tym wątku http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/2754-poznan-wielkopolanie-laczcie-sie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbaman Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 Też tu próbowalem, ale giną między ustaleniami spotów Link to comment Share on other sites More sharing options...
spawalniczy Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Fajna inicjatywa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbaman Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 I po inicjatywie...ehhhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts