PatrickWRX Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Witam! Mam pytanie. Ma ktoś z Was dostęp do części? potrzebuję kierunkowskaz do Forestera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 @@PatrickWRX, regulamin się kłania do przeczytania. Zajrzyj do działu Kupię Sprzedam,może coś znajdziesz.Prócz tego polecamy ASO. A więcej informacji też się przyda,rocznik auta,który kierunkowskaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehari3 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Witam! Mam pytanie. Ma ktoś z Was dostęp do części? potrzebuję kierunkowskaz do Forestera... podaj vin auta ,strona ..? może uda Ci się pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrickWRX Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 Witam! Mam pytanie. Ma ktoś z Was dostęp do części? potrzebuję kierunkowskaz do Forestera... podaj vin auta ,strona ..? może uda Ci się pomóc Prawy przód, rocznik 2001 Vin jest potrzebny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingolstad Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Pfff: http://allegro.pl/listing.php/search?category=0&change_view=1&order=p&sg=0&string=forester+kierunkowskaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
car1961 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 nie wprowadzaj ludzi w bład 2001-2 miał inny kierunek jak w tej ofercie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingolstad Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 A łyżka na to niemożliwe... Przecież nie podałem linka do jakiejś konkretnej oferty tylko do zapytania, które wyświetla wszystkie oferty z tytułem KIERUNKOWSKAZ i FORESTER więc jest spore prawdopodobieństwo, że to czego szuka szukający tam znajdzie (jeśli ktoś wystawi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts