Luzikseba 0 Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Witam wszystkich forumowiczów, jestem Sebastian z Krakowa. Śmigam Imprezką GT '98. Mam nadzieje, że skorzystam z forumowej encyklopedii wiedzy oraz poznam wielu ciekawych ludzi Pozdro dla Wszystkich Link to post Share on other sites
Mareczek 0 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 (edited) witam wszystkich, od tygodnia jestem posiadaczem forka 2.0X z 2005r, nigdy wcześniej nie miałem możliwości jazdy samochodem z napędem na cztery koła i jestem zachwycony. oczywiście auto nie jest w idealnym stanie więc forum będzie dla mnie encyklopedią wiedzy na temat mojego autka. z góry dziękuje wszystkim za odpowiedzi i radę. Edited February 20, 2015 by Mareczek Link to post Share on other sites
Sworek 7 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 W związku z nabyciem Subaru Imprezy Bugeye'a w kombi, chciałbym się oficjalnie ze wszystkimi przywitać! Mam nadzieję, że mój granatowy Robal niejednokrotnie skorzysta z ogromenj wiedzy formu Pozdrowienia z Poznania! Link to post Share on other sites
RED 0 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Witam serdecznie wszystkich Subarowiczów Tu Adrian z Bielawy, woj.dolnośląskie. Od tego tygodnia stałem się szczęśliwym posiadaczem furmanki spod znaku Plejad, a ściślej Forestera MY 06 2.0 N/A. Do zobaczenia na forum i na drodze... Link to post Share on other sites
hemi112 832 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Witam Reda (tak mi sie pozytywnie kojarzy z mym fantomem ,cały czerwony,jak prowadzę szkolenie z I pomocy to zawsze żonie mówię"podrzuć mi reda i resztę" ) Witam też resztę świezynek Link to post Share on other sites
Rogi 0 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Link to post Share on other sites
RED 0 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Witam Reda (tak mi sie pozytywnie kojarzy z mym fantomem ,cały czerwony,jak prowadzę szkolenie z I pomocy to zawsze żonie mówię"podrzuć mi reda i resztę" ) Witam też resztę świezynek he he Hemi 112 to pozdrowienia jeszcze dla Twojej żony i....fantoma Link to post Share on other sites
Protix 2 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Witam wszystkich Mam nadzieję gościć tutaj często razem z moim 1 w życiu Subaru ( niestety z lekkimi już problemami ;/ ) Link to post Share on other sites
pawel szuszu 203 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 elo Link to post Share on other sites
radoslawos 0 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Dzień dobry nazywam się Radek i w ciągu dwóch tygodni mam zamiar zostać właścicielem Forestera XT. Link to post Share on other sites
Cotic 6 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Cześć, może nie jestem nowy - ale może się w końcu uaktywnie... od paru dni jestem właścicielem STI MY15. Link to post Share on other sites
ADK90 186 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Witajcie Nowi na The Forum Miłego pobytu w tej kopalni wiedzy Link to post Share on other sites
tomekdja 0 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Witam wszystkich Tomek z dolnego slaska, niestety nie mam Subaru a jedynie VW ale Subaru zawsze chodzilo po glowie, moze kiedys Link to post Share on other sites
FastLane 0 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Witam wszystkich kierowców i pasjonatów 6 gwiazd Od niedawna Impreza GX Blobeye 5d. Link to post Share on other sites
ALIEN_Rayle 9 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Witam wszystkich Forumowiczów, mam na imie Konrad i jestem wieloletnim fanem marki oraz biernym czytelnikiem tego forum od paru lat. Nadszedl czas na rejestracje;) Link to post Share on other sites
hemi112 832 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Witam Reda (tak mi sie pozytywnie kojarzy z mym fantomem ,cały czerwony,jak prowadzę szkolenie z I pomocy to zawsze żonie mówię"podrzuć mi reda i resztę" ) Witam też resztę świezynek he he Hemi 112 to pozdrowienia jeszcze dla Twojej żony i....fantoma A Bielawa mi się też dobrze kojarzy ,bo śmigałem tam jako obserwator "streetfighter festival",czyli fajnej sprawy lata temu na waszych drogach Link to post Share on other sites
Kam89 0 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Witam z Białegostoku Link to post Share on other sites
Bulla 0 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Witam , od tygodnia ujeżdżam Outbacka My10 , mam nadzieję że zawitam tu na dłużą chwilę , jest to 3 marka japońska i mam nadzieję że Subaru też nie zawiedzie Link to post Share on other sites
jolly_bb 0 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Witam, jestem z Podbeskidzia. Szukam Forestera dla zony. Sam pomykam firmowa octavia. Link to post Share on other sites
elmo 6782 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Szukam Forestera dla zony. Sam pomykam firmowa octavia. Dlaczego żona ma jeździć gorszym autem ? Link to post Share on other sites
ek4 1 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Witam.Tomek z Lublina.Od 3 miesięcy jeżdże imprezą GC8 Type R Link to post Share on other sites
jkarp 265 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Cześć wszystkim. Nie mam Subaru, dlatego tu przyszedłem poczytać o Foresterze. Ale mam auto na 'F' ;-) Przymierzam się do Forestera I, i w dziale technicznym mam już banalne pytanie. Link to post Share on other sites
5zymon 0 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Dzień dobry wszystkim (a w zasadzie dobry wieczór)... Subaru jeszcze nie mam... ale mam nadzieję, że już niedługo taki stan się utrzyma... "Na oku" Forester... Link to post Share on other sites
grot 0 Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 WITAM SERDECZNIE WWSZYSTKICH FORUMOWICZÓW! Dzisiaj dołaczyłem do Waszego grona i dzisiaj stałem się szczęśliwym nabywcą Forka II z 2005r. 125KM, jest to mój drugi Forester, pierwszego Forka I z 1999r 125KM kupiłem 2 lata temu i zostanie w rodzinie. Pozdrawiam Wszystkich Subarowiczów. Link to post Share on other sites
Malyboss 289 Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Serdecznie Witam Szanowne Grono, to dla mnie zaszczyt dołączyć, jako nowy użytkownik, do grona miłośników zacnej marki Subaru. Jako że moja obecna gablota w tym roku dostaje dowód osobisty (Civic VI gen 97 rok) od pewnego czasu (i jak na razie bezskutecznie) poszukuję godnego jej następcy. Subaru Forester / Legacy wydaje się tutaj najlepszym wyborem I dlatego mam nadzieję, że za jakiś czas, w profilu, będę mógł wpisać model auta spod znaku plejad Tymczasem pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników Link to post Share on other sites
Recommended Posts