mazi666 2 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Witamy Link to post Share on other sites
Magdzik 0 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Witam mam na imie magda ;-) pozdrawiam z 3 city Link to post Share on other sites
Kubeusz 95 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Witam mam na imie magda ;-) pozdrawiam z 3 city siema! sk0nt kliKasH? Link to post Share on other sites
Aga 9082 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Magdzik, witamy się tutaj :arrow: viewtopic.php?f=1&t=101962&view=unread#unread :wink: Pozdrawiam z 3miasta 8) Link to post Share on other sites
Kubeusz 95 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Magdzik, witamy się tutaj :arrow: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?f= ... ead#unread :wink: Pozdrawiam z 3miasta 8) czujność 10 8) Link to post Share on other sites
Jachu93 81 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Ale Wy macie zapłon! 5 minut, a tu już spam! To dołoze swoje 3 grosze. Magdzik, zapraszamy do estetów! Link to post Share on other sites
maxx30gda 0 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Witam Wszystkich.Jestem z Gdańska i własnie szukam Subaru Outback.To bedzie moje pierwsze Subaru ale miałem przyjemność śmigać takim przez krótki czas w pracy.Z pytaniami co i jak zwróce sie w odpowiednim dziale.Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Aga 9082 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Z radością jestem jednym z "takich" Szczęściarz 8) Jestem z Gdańska i własnie szukam Subaru Outback. Zaczynam się bać o mojego OBKa :wink: Witam Świeżynki 8) Link to post Share on other sites
Rozrabiara 1147 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Witajcie Link to post Share on other sites
Pablo_3City 10 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 dzieki Wszystkim za przywitania, pozdrawiam serdecznie Subarowcow tak z 3miasta jak i pozostalych rejonow kraju musze sie jeszcze rozeznac w dzialach forum, a ze w pracy jestem to krucho z czasem... Pablo_3City Link to post Share on other sites
wolny 0 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Witam wszystkich Szczęśliwy posiadacz od niedawna B9 US Pozdrowienia z okolic Warszawy Link to post Share on other sites
Pablo2 0 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Witam nowych i Pozdrawiam :wink: Link to post Share on other sites
bakupno 15 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 witam nowy forumowiczów Link to post Share on other sites
Luiza 0 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Witam wszystkich serdecznie, Zaczęłam co prawda w innym wątku ale co tam - witam jeszcze raz i cieszę się bo odpowiedzi na moje wątpliwości w pełni mnie satysfakcjonują i mój Foresterek zbliża się wielkimi krokami.... Link to post Share on other sites
redy 0 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Witam serdecznie forumowiczów! Do niedawna moje ulubione Subaru to było Libero ;-) Podoba mi się koncepcja tego autka i na pewno kiedyś takie zdobędę ;-) Póki co na stanie 2 Gwiazdy (S124, W201) oraz służbowóz Octavia II. Wcześniej - różnie bywało.. Z Japonii miałem Mitsubishi Sigme - super niedoceniane auto, miałem Carismę ale to holender ;-) Miałem Jeepa Cherokee miałem BMW E32 V12 i E32 V12 long miałem B4 coupe i C124 (coupe) trochę więc tego było... Teraz w związku z przeprowadzką za miasto szukam dla żony pewny i bezpieczny samochód, mój typ na dziś to Outback i stąd moja rejestracja na tym szacownym forum ;-) Rozważam lata 1998 - 2002, chociaż i wcześniejsze mi się podobują ;-) Silnik 2,5 - obawiam się że w planach jest LPG, chociaż nie wiem czy to auto to zniesie z należytym spokojem... Skrzynia - zawsze wolałem automaty, nie wiem jak sprawują się w Outbackach.. Więc aby znaleźć odpowiedzi na te i inne pytania zarejestrowałem się tutaj. Witam! Link to post Share on other sites
adamss 0 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Witam, witam i pozdrawiam. Link to post Share on other sites
soobaryna 0 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Witajcie. Link to post Share on other sites
Rozrabiara 1147 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 I to jest piękne. Też mu zrobiłem konkurencję Słabiutko Link to post Share on other sites
kamilduda 0 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Czas przyszedł na mnie. Wypada się przywitać, coby w tradycji stała się zadość. Pisze do Was sympatycy burczących samochodów z północno-wschodniej części kraju. Forum zaczytuję już od ponad roku, celem nabrania (przyjemniej teoretycznego) obycia z marką, której od dawna jestem wielkim entuzjastą. Obecnie powożę kombi w dyszlu co ma zaprzęgnięte (w papierach) ledwo ponad sto koników z niemieckiej stajni z błyskawicą logo (wtedy wygrał rozum), ale ambicje sięgają znacznie dalej i mój plan to jest zamienić "królewnę za żonę". Obecnie (teraz serce) rozglądam się za Imprezą, seria, lub delikatne mody (blow-off musi być!) blob eye. A że skromny jestem to nie wiem co więcej można tu napisać, zapewne wyjdzie w praniu. W razie czego pytajcie PS. Zaczytywałem już inne fora, ale bardzo podoba mi się klimacik jaki tutaj panuje. (Trochę wazelinki na dzień dobry, ale bez szczególnej przesady, coby ogólnego wizerunku nie zepsuć) Link to post Share on other sites
Pablo2 0 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 I to jest piękne. Też mu zrobiłem konkurencję Słabiutko Słabiutko ma diabeł czy soobaryna :?: Link to post Share on other sites
TomaszOBK 1 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Mam nadzieję, że po tym nie będę musiał usuwać konta Z tym jest chyba problem - była już dyskusja na The forum. Przy okazji też witam wszystkich witających Link to post Share on other sites
adrianwwa 2 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Witam i już na początku przepraszam, ale dopiero teraz trafiłem na ten dział forum ale za to pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że w związku z moimi planami będę tu stałym bywalcem Link to post Share on other sites
Recommended Posts