PiterOKL Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Automobilklub Opolski zaprasza na pierwszą tegoroczną imprezę, która odbędzie się 24 lutego na terenie PKS w Kluczborku. Próba zostanie rozegrana na nawierzchni asfaltowej (ewentualnie śniegu), a jej przewidywalna długość to ok. 1000 m. Podobnie jak w roku ubiegłym wpisowe wynosi 50 zł oraz 30 zł dla członków Automobilklubu Opolskiego z opłaconą składką za rok 2013. Zapraszamy do zapoznania się z Regulaminem Uzupełniającym Mini KJS Kluczbork o Puchar Starosty Kluczborskiego. Impreza odbędzie się na bazie PKS Kluczbork przy ul. Byczyńskiej 120. Próba o długości 1200 m. odbędzie się na nawierzchni asfaltowej i zostanie zakończona metą lotną. Mini KJS Kluczbork będzie pierwszą tegoroczną imprezą Automobilklubu, na której zastosowany zostanie system pomiaru czasu oparty o fotokomórkę i chronoprinter. Przypominamy również o obowiązku posiadania własnych kasków. http://www.automobilklub.opole.pl/dokumenty/minikjs/mkjs_kluczbork_2013_ru.pdf http://www.automobilklub.opole.pl/dokumenty/minikjs/zgloszenie_mini.doc moze ktos wpadnie? ja i AdamssGT startujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
marNY Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Jak bede rano w miare zywy po sobocie, to chetnie sie przejade chociaz poogladac Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterOKL Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 zapomnialem dodać mapke Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamss Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 fajna trasa, zapraszamy do OKL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwiatek6178 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 chejka maRNY daj namiary na siebie to sie moze zmowimy ja z pod nysy Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamss Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 (edited) hej, kilka zdjęć z dzisiejszej imprezy w OKL II miejsce w klasie turbo się udało nawet puchar wyrwać Edited February 24, 2013 by adamss Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterOKL Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Adamss, troche zdjec i filmiki również mam z Twoich przejazdów. narazie zabiegany jestem, ale napewno Ci podesle ode mnie rowniez kilka fotek, pozniej wrzuce link do galerii (ok 400 zdjec, ale marny fotograf był ) Adamss 2gie miejsce w klasie, ja 3cie. W generalce odpowiednio mielismy 9 i 12 pozycje złoił nas maluch co widac na zdjeciu tabeli z wynikami Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemi112 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Pogratulowac:) Bardzo fajna zabawa p.s.nakupujasetych rajdówek ,apóxniej dostaja baty od maluchów czy cc :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwiatek6178 Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 i tak bywa ze maluch wygrywa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterOKL Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 (edited) to moze ja sie pochwale za nas dwojga chociaż nie ma czym Edited February 25, 2013 by PiterOKL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwiatek6178 Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 niezle Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterOKL Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 zachowawczo w trosce o samochód Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas. Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Takie jeszcze znalazłem. Chłopaki,kiedy następna edycja?? żonę mam z Lasowic,zostawiłbym ją u "mamusi" a sam na KJS bym przyjechał!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts