Naruk08PL Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 WItam! Pytanie jak w temacie ,szukam atrapy (parking-pajero-kobieta-hak-moje autko ) może orientuje się ktoś czy w Legacy I podejdzie z kazdej wersji ? Tz szukałem po alledrogo i troche różnia sie wyglądem nie wiem jak z mocowaniami.A może ma ktos zderzak i atrape koloru białego do 92r. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Magdziarz Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 (edited) Różnią się, zarzuć temat w Kupię/Sprzedam części, może kto ma, toCi odstąpi. Nie chwyciłeś sprawcy? Z OC sprawcy byś sobie eleganto w ASO zrobił. Edited February 7, 2013 by Grzegorz Magdziarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruk08PL Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 widziałem jak to sie stało ,do malowania mam przedni i tylny zderzak (lakier spękał) a miła starsza pani okupiła swój występek,dała mi 500 zł i poprosiła żebym nie dzwonił po policje, mi taki układ pasował więc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 poprosiła żebym nie dzwonił po policje kradla fure + poszukiwana listem gonczym to nie dziwne.. Ja sie zastanawiam czy do mojego MY04 bedzie pasowal ten grill ze zdjecia..: Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFF Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Grill przed liftem nie pasuje do tego po lifcie. Do tego z niezrozumiałych względów zazwyczaj sa dośc drogie na allegro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 to niedobrze, bo bardzo mi sie spodobal.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFF Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Kamil - ja pisalem o Legacy1 a nie 4 - w twoim przypadku nie mam pojęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 @@STIFF,shieeeeeettt, to zabieram zielona strzaleczke!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruk08PL Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 ok w takim razie przesyłam linki do grilla nr.1 i nr.2 napisane jest że od 89 do 92 i 93 wiec czy nie bedzie problemu z zainstalowaniem nr.1 lub nr.2 do mojego Legasia? http://allegro.pl/gril-atrapa-subaru-legacy-kombi-89-93-i2971305567.html http://allegro.pl/oryginalny-grill-subaru-legacy-89-92-ze-znaczkiem-i2967584404.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFF Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Widzę z linku w podpisie, że masz wersję przed liftem czyli taką a do niej będzie pasować atrapa z 2 linka (droższa), ten pierwszy jest poliftowy i nie spasuje sie należycie z resztą (lampy, maska). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruk08PL Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 (edited) http://gamma.nic.fi/~globe1/rally/paradise/pics/legacy92.jpg jest dokladnie taki nie wiem co to za rok bo w VIN mam 92 w dowodzie 94 i najprosciej w swiecie mozna kota dostac,czyli na moje oko ten drugi link. Edited February 7, 2013 by Naruk08PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFF Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 no to co pokazałeś to przedliftowa wersja czyli atrapa z drugiego linka. Wg VINu masz rok produkcji a wg dowodu rok pierwszej rejestracji stąd zamieszanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruk08PL Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 Tak więc wszytko jasne .dzięki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gugipl Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 witam a czy od legacy podejdzie do outbacka 2007 (tego ze srebrnym - paskudnym) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts