rutra80 Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 (edited) Dzisiaj na parkingu nie zauważyłem zafajdanych parudziesięcio-centymetrowych słupków i wjechałem w jeden, przedni zderzak się trochę wgiął. Mam forka X z plastikowym czarnym zderzakiem (samo auto srebrne), da się takie coś naprawić? Puknąć czymś od drugiej strony? Rozgrzać wcześniej? Plastik ma to do siebie że jak się gnie to blednie w miejscu zgięcia i tak też się stało, po naprawie pewnie zostanie ten jasny okrąg, są na to jakieś sposoby? Edited January 31, 2013 by rutra80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco46VR Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 polecam opalarke podgrzac i jak nabierze temperatury starac sie go wyprostowac:) robilismy tak zderzak z gt i powiem ze teraz wyglada jak nowka a fura byla po dzwonie jedynie tylko uchwyt byl ulamany:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomulus Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 polecam opalarke podgrzac i jak nabierze temperatury starac sie go wyprostowac:) robilismy tak zderzak z gt i powiem ze teraz wyglada jak nowka a fura byla po dzwonie jedynie tylko uchwyt byl ulamany:) potwierdzam. pracuje przy owych przypadkach. tylko ostroznie z grzaniem! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco46VR Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 dokladnie nie za mocno bo sie rozplynie:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts