niXon Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 witam 1. czy grzanie luster włącza się razem z tylną szybą ? nie ma opcji grzania samych luster ? 2. czy da się jakąś sekwencją czynności wyłączyć piszczący alarm niezapiętych pasów ? legacy 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STILU Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 (edited) 1. Razem z szybą, (można przerobić ale po co, dłubanie w instalacji) 2. Nie jestem pewien na 100% ale się nie da!! ( a pasy trzeba zapinać ) Edited January 17, 2013 by artiLUBLIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Jesli ten Legacy to wersja US ,to da sie uciszyc pasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niXon Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 wersja europa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piskoor Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 zapiąć za plecami :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
niXon Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 eee przeważnie na krótkich odcinkach, po prostu stosowałem rozwiązanie w poprz aucie, że zakładałem szelkę na ramię bez zapinania, żeby Panowie widzieli przez szybkę że szelka założona, znalazłem w manualu US że należy po przekręceniu kluczyka 3krotnie zapiąć i rozpiąć pasy w przeciągu 6 sekund i że to wyłącza alarm, sprawdzę później czy to zadziała u mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 witam 2. czy da się jakąś sekwencją czynności wyłączyć piszczący alarm niezapiętych pasów ? legacy 2004 W Forku działała podobno taka sekwencja: kluczyk na pozycji acc, 20 razy zapiąć i odpiąć pas, odpalić, ruszyć a po jakimś czasie sygnał znika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niXon Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 pozycja acc to pozycja zapłon jak wszystko się świeci na desce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbaman Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 W Saabie 900 z lat 78-92 , potocznie zwanym krokodylem wystarczyło wyjąć odpowiedni bezpiecznik i była cisza z pasami jak makiem zasiał. Wiem, choć nigdy nie praktykowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsx82 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 chyba najprościej będzie odpiąć kabelek od czujnika w fotelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronx Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 20 razy w ciągu 30 sek. U mnie zadziałało po 30-tu. Ale wraca po każdym rozłączeniu akumulatora, i przy którymś tam rozruchu silnika, bo wtedy prąd siada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luksp Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 ad 1 u mnie jest jakis dyfer i grzeja tylko lusterka bez tylnej szyby jak dojde co jest przyczyna będzie Twoim rozwiazaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbaman Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 I tu jest kolejna wyższość Gacka III vs IV. Do grzania samych lusterek mam oddzielny guziczek w drzwiach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niXon Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 I tu jest kolejna wyższość Gacka III vs IV. Do grzania samych lusterek mam oddzielny guziczek w drzwiach. co raz, to znajduję pewne drobiazgi które wolę w 3g niż 4g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts