subleo Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Całkiem możliwe, że nowy Forester pojawi się w wersji hybrydowej: http://www.torquenews.com/1084/2014-subaru-forester-could-get-new-hybrid-powertrain. W Europie to chyba jedyna droga, żeby nadążyć za limitami CO2...Subaru, może być w tym wyścigu w ścisłej czołówce. Wiadomo, że Japończycy w technologii hybrydowej są daleko przed koncernami europejskimi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suberet Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Niech robią z Forkiem co chcą, byle by tylko wyprostowali to koszmarne podgięcie dolnej części tylnej szyby, bo teraz Forek wyglądają jak każdy SUV. Nie mogę na to patrzeć. Normalnie mnie odrzuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Mój Forester ma u mnie dożywocie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francisza Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 jeszcze kilka lat i seryjne Imprezy na eu będą robić hybrydowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzyk Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 (edited) I to jest przyszłośćiowe. Chętnie zobaczył bym takie wynalazki na drogach. Edited January 8, 2013 by muzyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brt Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 (edited) a ja chętnie powiesiłbym za ... wszystkich ekoterrorystów! niech zrobią elektrownie i fabryki w Azji na prąd, a nie na węgiel, zamiast ułamkami globalnego zanieczyszczenia się przejmować Edited January 8, 2013 by brt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piskoor Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 a ja chętnie powiesiłbym za ... wszystkich ekoterrorystów! niech zrobią elektrownie i fabryki w Azji na prąd, a nie na węgiel, zamiast ułamkami globalnego zanieczyszczenia się przejmować Jest już patent na perpetum mobile ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarpan Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Niech robią z Forkiem co chcą, byle by tylko wyprostowali to koszmarne podgięcie dolnej części tylnej szyby, bo teraz Forek wyglądają jak każdy SUV. Nie mogę na to patrzeć. Normalnie mnie odrzuca. Pewnie dzięki temu, że tak właśnie wygląda będzie bił rekordy sprzedaży . Takie zwariowane czasy w które wsłuchują się marketingowcy z Subaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts