Dehnel Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Słuchajcie, potrzebuję opuścić Warszawę na Sylwestra. Potrzebuję jakąs lokalizację, max 200 km od Wawy, gdzie nie będzie fajerwerków, pijanych krzykaczy, walenia basem po ścianie i tego rodzaju atrakcji. Może ktoś ma jakąś leśniczówkę, domek murowany w lesie...cokolwiek co pozwoli uciec od cywilizacji na 3-4 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas. Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 może dałoby sie załatwić,ale 500 km od Warszawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 może dałoby sie załatwić,ale 500 km od Warszawy W którym kierunku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brt Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 @@Dehnel, jak masz porządny namiot, to mogę Ci nieodpłatnie udostępnić siakiś hektar Pogadam z rodzicami mojej, mają domek w środku lasu/rezerwat - strefa ciszy/, ale nie wiem czy zimą tam cokolwiek da się zrobić, bo chyba wody niet, prądu niet, grzania niet Link to comment Share on other sites More sharing options...
max1987 Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Sprawdź okolice miejscowościKruszyniany i Łapicze na podlasiu 3km od granicy białoruskiej. Może tam są jakieś miejscowki. Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts