loader99 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Witam Mam pytanko, w sojej imprezie, na prawo od kierownicy obok włącznika reflektorów przednich mam włącznik z ogrzewaniem szyby.... tylko sie zastanawaim do czego jest? (bo po lewej na obudowie liczników jest ogrzewanie tylnej) Zatem, czy oryginalna szyba czołowa w imprezie z roku 1993 miała ogrzewanie? (bo mojha już z niemiec oprzyjechała wymieniana) Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Zrób zdjęcie to pomyślimy co to będzie. Ale podgrzewania szyby czołowej nie ma na pewno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loader99 Posted November 24, 2012 Author Share Posted November 24, 2012 na zdjeciach zaznaczyłem po prawej owy przycisk koło przednich halogenów i spryskiwaczy reflektorów, po lewej oczywiscie do tylnej szyby ... Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysztal Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 to co zaznaczyłeś wygląda jak ogrzewanie tylnej szyby... a gdzie po lewej masz jakieś ? bo ja tam nie widzę ogrzewania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 to chyba nie jest oryginalny wyłącznik (?) , może ten właściwy się zepsuł ? a może to są podgrzewane lusterka ? a może .... coś innego ;-) PS. daj znać, jak rozwiążesz zagadkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Ja tez innego wyłącznika nie widzę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Ja tez innego wyłącznika nie widzę... na tej fotce widać oba wyłączniki ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loader99 Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 zdjecie numer 3 obrazuje oba wlączniki na raz. włącznik do tylnej jak najbardziej chodzi, to włanie ten wlącznik po prawej zaznaczony na pierwszym zdjeciu nie bardzo... Luz, tak tylko chciałem sie upewnic czy to przypadkiem nie było do czołowej.. bedemial chwile to rozkrece i zobacze co jest do niego podłaczone.... A pytanie z innej beczki, co do spryskiwaczy reflektorów, w momencie nacisniecia na przycisk, słychać tylko "pykanie" w okolicach kierownicy... czy to znaczy ze silniczki sa popalone? (w skrzynce bezpieczników wszystkie bezpieczniki są ok, chyba ze owe spryskiwacze mają gdzies osobny bezpiecznik, przekaźnik który uległ spaleniu....) Pozdro i co nikt nie ma pomysłu po co jest ten przycisk ze znaczkiem szyby po prawej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravo Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Pewnie ktoś zrobił podgrzewanie lusterek, co do spryskiwaczy to było na forum, przekaźnik chodzi więc po prostu sprawdź silniczek, trzeba go rozebrać o pokręcić trzpieniem czy chodzi a potem sprawdzić wtyczkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts