KALI 18 Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Na żółtą i zieloną już są http://www.gadzetyrajdowe.pl/firm-pol-18-Rajd-Barborka.html rozstawienie tak jak w zeszłym roku, czyli atakujemy żółtą. Link to post Share on other sites
hemi112 825 Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Już można gadżety kupować. http://www.barborka.pl/kibbilety.html tak :roll: , to podaj cenę :wink: nooo widać,że bilety od 89 zł po vip 229 zł. Mi zostanie jakaś bezpośrednia transmisja,trzeba ogarnąc temat i się zrobi małe spotkanko w domku ze znajomymi i się wzniesie toasta za rozgrzewającą sie naleweczkami ekipę B-mica i za zawodników Link to post Share on other sites
szubaru 657 Posted October 30, 2012 Author Share Posted October 30, 2012 HOŁEEEEEEEEEEEEK :!: :!: Link to post Share on other sites
Hogi 107 Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Już można gadżety kupować. http://www.barborka.pl/kibbilety.html tak :roll: , to podaj cenę :wink: Gadżety to nie bilety. Nie pij tyle. :roll: :wink: Ceny już są. :-) Link to post Share on other sites
GRB 156 Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 A służewiec też jest płatny? Czy można sobie tam od tak wejść i popatrzeć? Jak to wygląda? Link to post Share on other sites
Markus 40 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Jubileuszowa Barbórka przed nami, ciekawe jakie gwiazdy wystąpią Pan Marek Mateja z Markiem Kaczmarkiem w Wartburgu. Link to post Share on other sites
szubaru 657 Posted October 31, 2012 Author Share Posted October 31, 2012 Ceny już są. teraz tak 8) Nie pij tyle. tyle co Ty nie dam rady :wink: Link to post Share on other sites
koval 0 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 żółta + karnet 179zł :shock: http://www.gadzetyrajdowe.pl/product-po ... -2012.html Link to post Share on other sites
Siela 0 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Ja na pewno będę na Służewcu i pewnie potem na Karowej. Rozumiem, że wbijacie na żółta to też tam będę kołował jakiś karnecik Link to post Share on other sites
Cichaczu 103 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Dobra, to zróbmy jakąś listę, co by wiedzieć kto mniej więcej idzie. Kupujemy bilety hurtowo, czy każdy sam :?: Link to post Share on other sites
krzysiek555 19 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 A służewiec też jest płatny? Czy można sobie tam od tak wejść i popatrzeć? Jak to wygląda? Trzeba mieć też karnet żeby wejść legalnie, chyba że znasz jakieś wejście od zaplecza Natomiast mnie też niech ktoś oświeci: Rozumiem, że mając karnet za 49zł mam wstęp na wszystkie odcinki z wyłączeniem trybun na Karowej, ale na samą Karową mogę wejść i stać w innych wyznaczonych miejscach poza trybunami? :roll: Link to post Share on other sites
zawa 51 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 w Którym rzędzie kupujecie miejscówki? oczywiście chodzi mi o żółtą trybune. Link to post Share on other sites
szubaru 657 Posted October 31, 2012 Author Share Posted October 31, 2012 Natomiast mnie też niech ktoś oświeci: Rozumiem, że mając karnet za 49zł mam wstęp na wszystkie odcinki z wyłączeniem trybun na Karowej, ale na samą Karową mogę wejść i stać w innych wyznaczonych miejscach poza trybunami? tak ale w takiej wersji proponuje przyjść bardzo wcześnie na Karową żeby zająć jedno z niewielu wolnych miejsc darmowych Link to post Share on other sites
Simon 8 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 bardzo wcześnie Najlepiej będzie stanąć już dzisiaj... Link to post Share on other sites
szubaru 657 Posted October 31, 2012 Author Share Posted October 31, 2012 Najlepiej będzie stanąć już dzisiaj... a co będzie ten francuski kierowca jeździł :?: :wink: Link to post Share on other sites
Cichaczu 103 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Raz jeszcze zapytam nieskromnie... kupujemy jakoś hurtowo bilety? Link to post Share on other sites
drout 39 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Coś wiadowo w temacie zakupów Link to post Share on other sites
szubaru 657 Posted November 5, 2012 Author Share Posted November 5, 2012 Rzeźnik w C4 WRC :cool: Link to post Share on other sites
Subary 619 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Przyłączam się do głosów pytających o zakup grupowy. Tak trochę to się już niepokoję, choć nie mam doświadczenia z biletami na Barbórkę... Link to post Share on other sites
Przemeq 72 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Hurtowo nie ma co kupować - zgrajmy się po prostu, w które rzędy celujemy i jednego dnia kupmy wszyscy Link to post Share on other sites
Subary 619 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Cokolwiek, byle (nie przymierzając) w kupie, silną grupą. Tak mi się skojarzyło z występami Kubicy w tych różnych rajdach. Mógłby je potraktować jako trening i kulnąć się na Barbórkę w ramach niespodzianki Link to post Share on other sites
Cichaczu 103 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Hurtowo nie ma co kupować - zgrajmy się po prostu, w które rzędy celujemy i jednego dnia kupmy wszyscy No to jest w sumie dobry plan. Ale to trzeba ustalić kiedy kupujemy i jaki rząd. Żeby tam razem być Link to post Share on other sites
anakinsky 120 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Hurtowo nie ma co kupować - zgrajmy się po prostu, w które rzędy celujemy i jednego dnia kupmy wszyscy No to jest w sumie dobry plan. Ale to trzeba ustalić kiedy kupujemy i jaki rząd. Żeby tam razem być moze być ciężko sie tak wstrzelić... Link to post Share on other sites
kashmere 5 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 A nie lepiej zrzuta jak zawsze? Link to post Share on other sites
zawa 51 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Ja Kupiłem na żółtą i wybiera się tylko rząd krzesełka nie są numerowane. Link to post Share on other sites
Recommended Posts