cybel 609 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 beben, jive akrobatyczny w naszym wykonaniu wyglądał całkiem poważnie. A figury akrobatyczne z podrzutami cymesik.Tylko mam prośbę,jak już mnie podrzucasz to mnie później choć raz złap. Link to post Share on other sites
Simon 8 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 To ja już teraz wiem kto na mnie wskoczył jak wlazłem na parkiet :shock: Link to post Share on other sites
Rozrabiara 1148 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 cybel, łączę się z Tobą w bólu. Mnie też nie złapał. Link to post Share on other sites
pablonas 568 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Tylko kto wygrał? :wink: -> http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.ph ... 1#p1741383 aaa... idę się teraz pobawić służbowym "estiajem" Ja na razie nie pojeżdżę. Muszę go dać Markowi do przekładki :wink: Link to post Share on other sites
maniutek 2 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Melduje się cało w domq. Co do spotkania sie nie wypowiem.....Zatkało mnie. Dzięki za wszystko Link to post Share on other sites
pumex1 1819 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Szanowni, po imprezie zostały jeszcze koszulki rocznicowe. Rozmiary S, M, L, XL. Rozmiarówka jest europejska, a nie chińska Jeśli ktoś jest zainteresowany - komplet koszulka + smycz - w cenie 45 PLN + 10 PLN koszt przesyłki. Mogę dorzucić też plakietkę niestety - zła wiadomość - nie działa już w "open barze" Link to post Share on other sites
Siela 0 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 To XXL już sie nie zachowało żadne. Bo bym jeszcze jedną przygarnął :-( Link to post Share on other sites
Guest Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Z imprezy "wyszedłem" pierwszy "Janek Wiśniewski padł" A powrót był z owacjami, Wyjście także Tak było 8) Link to post Share on other sites
Grzehoo 0 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Uffff. Dotarliśmy i my. Bardzo wszystkim dziękujemy za wspaniały weekend. zarówno organizatorom, którzy wspaniale ogarneli, Damianowi za wspaniałą gościnę i wszystkim uczestnikom za wspaniałą imprezę. Personalnie nie będziemy dziekować bo długo wymieniać. Dziekujemy zatem wszystkim za wszystko! Do zobaczenia nastepnym razem! Grzehoo & Sylwia Link to post Share on other sites
Siela 0 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Grzehoo dzięki, również dla Hogiego za wspólną trasę Dzisiaj było trochę szybciej momentami Czekam na foty z Sylwii aparatu Link to post Share on other sites
Subary 619 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Pumex1 :arrow: PW Link to post Share on other sites
Albi 2 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 A czy jest jakaś opcja zdobyć tą świnkę w czapeczce? Marzy mi się mini naklejeczka na klapie, co by na dłużej uczcić balety w spale Link to post Share on other sites
Kubeusz 95 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 :?: :shock: :roll: -- 28 paź 2012, o 20:32 -- Będziesz uprzejmy przybliżyć mi to? Może na priva... oj tam, oj tam... powiedzmy, że opona Ci nie trzymała Link to post Share on other sites
zento 20 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 :?: :shock: :roll: -- 28 paź 2012, o 20:32 -- Będziesz uprzejmy przybliżyć mi to? Może na priva... oj tam, oj tam... powiedzmy, że opona Ci nie trzymała No tą wypowiedzią na pewno mu nie pomogłeś. Gotów pomyśleć, że miał wycieki jakieś Link to post Share on other sites
Hogi 107 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 na pewno masz jeszcze jedną fotkę, ale ona do estetów powinna trafić. Masz na myśli zdjęcie owłosionej dupy Hogiego? Które zrobiliście moim aparatem bez mojej wiedzy? Na pewno nie nadaje się do Estetów Absolutnie protestuję. Nie miałem z tym nic wspólnego. Nawet bałem się spojrzeć w tamtą stronę żeby mi psychiki nie zryło Do dupy taki żart... ;-) :-) Dobrze znasz nasze tyłki ;-) Link to post Share on other sites
Albi 2 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Do dupy taki żart... ;-) :-) Dobrze znasz nasze tyłki ;-) Tak od razu wiedział, czyj to?? :shock: Oj Maciek Link to post Share on other sites
eRBe 9 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Pierwszy raz zostałem wylosowany! ...i ostatni Dzięki Wszystkim za super zabawę,oby częściej można było spotykać się na takich baletach. ps. to nie moja szczęka,ja swoją przywiozłem do Wawy -- Pn, 29 paź 2012, 07:33 -- aaa i jeszcze jedno- ŻUREK z rana BEZCENNE :!: :wink: -- Pn, 29 paź 2012, 07:40 -- HOGI to potrafi się ustawić Link to post Share on other sites
Bartekfi 28 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Dzięki Moderatorni za super imprezę, a wszystkim za super towarzystwo Świetne koszulki Bardzo fajny projekt Dopisuję się do apelu, żeby to był początek nowej, świeckiej tradycji - Urodziny The Forum w Spale. Link to post Share on other sites
beben 1043 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 W lutym ja bede mial 10 rocznice zapisania sie na forum. Chyba powinienem zrobic jakąś bibke Zdjecia wyjasniaja dlaczego mnie tak w krzyzu rypalo z rana Link to post Share on other sites
Rozrabiara 1148 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Staram się odnaleźć w codzienności . :roll: Tylko czy w niej się zgubiłam? :wink: Urodziny The Forum w Spale. Jestem za. Link to post Share on other sites
Albi 2 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 W lutym ja bede mial 10 rocznice zapisania sie na forum. Chyba powinienem zrobic jakąś bibke Zdjecia wyjasniaja dlaczego mnie tak w krzyzu rypalo z rana Noooo... Jak Cię Hogi przyatakował, to widać konkretnie Link to post Share on other sites
szubaru 656 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 pumex1 napisał(a):aaa... idę się teraz pobawić służbowym "estiajem" Ja na razie nie pojeżdżę. Muszę go dać Markowi do przekładki anglika dostałeś :?: :roll: Chyba powinienem zrobic jakąś bibke już kiedyś obiecywałeś Bartekfi napisał(a):Urodziny The Forum w Spale. Jestem za. TAK,TAK,TAK :!: :!: :!: Link to post Share on other sites
beben 1043 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Wiem Jurek wiem moze kiedys sie uda zresztą komu by sie chcialo na tą wioche przyjechac .... Link to post Share on other sites
szubaru 656 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 zresztą komu by sie chcialo na tą wioche przyjechac .... beben, załóż wątek lub wyślij zaproszenia to się przekonasz ile jest chętnych :wink: Link to post Share on other sites
jpol 75 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 pumex1 napisał(a):aaa... idę się teraz pobawić służbowym "estiajem" Ja na razie nie pojeżdżę. Muszę go dać Markowi do przekładki anglika dostałeś :?: :roll: No gdzie... Oryginalnego JDM-a. Link to post Share on other sites
Recommended Posts