najman Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Chcialem zapobiegawczo wymienic swiece zarowe przed zima:) czy wymienia sie je w tym aucie co iles km? Obecnie mam 96tys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Chcialem zapobiegawczo wymienic swiece zarowe przed zima:) czy wymienia sie je w tym aucie co iles km? Obecnie mam 96tys wystarczy spr. czy są dzialają , nie ma jakis limitow do wym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
najman Posted September 27, 2012 Author Share Posted September 27, 2012 Ok, a sprawdzic sam moge jakis? Czy do serwisu przyjezdzam wykrecacie i je ogladacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommyXTM Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Ja mam 82 tys i do wymiany były 3 z 4. Dlatego poprzedniej zimy zaczęły się lekkie problemy z zapalaniem, czego wcześniej nie było. Bez wykręcania sprawdza się. A samo wykręcanie delikatna sprawa bo może się urwać. U mnie poszło bez problemu. Nie było mocno zapieczone. Przed zimą przy tym przebiegu warto sprawdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts