peha92 Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Witam, chcialem zapytac czy jest mozliwosc zamontowania/wyprowadzenia jakos AUX-a z radia w foresterze 2.0 XT z 2002r? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 jakie radio? 2 din? btw w każdym można jeżeli nie udusisz się kablem od lutownicy. Pikuś do zrobienia. schemat z mojego jeszcze seryjnego radia 2din Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
peha92 Posted September 28, 2012 Author Share Posted September 28, 2012 no naprawde pikus ;p radio 1din seryjne montowane w 2002r, po liftingu byly 2din chyba, slyszalem ze jesli jest wyjscie na zmieniarke to cos mozna zdzialas, czy wyprowadzic auxa czy kabel usb do ipoda/iphona, stad moje pytanie ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagoolar Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Adasch, Jakie masz pięęęękne rzeczy! Chcę takie papierki! Plizzzz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 peha92, Ty chcesz AUX in zrobić ? - to z fabrycznych (z tamtych lat) chyba tylko radio 2din z USA (to z wbudowaną zmieniarką) miało taki bajer -- 28 wrz 2012, o 16:20 -- -- 28 wrz 2012, o 16:20 -- btw w każdym można jeżeli nie udusisz się kablem od lutownicy. Pikuś do zrobienia. http://www.subaruforester.org/vbulletin ... kit-78550/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Jakie masz pięęęękne rzeczy! Chcę takie papierki! Plizzzz. daj maila na PW to wyślę pedeefik Pozdrawiam -- 28 wrz 2012, 22:32 -- aha, bardzo łatwo domontować moduł BT i wtedy radio jest widziany jako wysokiej jakości audio. można też kupić komórkę z transmiterem fm Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
peha92 Posted October 7, 2012 Author Share Posted October 7, 2012 tak tak, AUX-in chce, super jakby sie dalo zrobic jak na obrazku albo jakos tez zeby byl nie na wierzchu, i moze zeby nie trzeba bylo z USA az sprowadzac -- N paź 07, 2012 10:53 pm -- UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peha92 Posted November 10, 2012 Author Share Posted November 10, 2012 Nikt nie wie? Moze skads by kupic radio 2 din oryginalne od forestera, tego 05-08 i by to sprawe rozwiazalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olej Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Odkopię temat. Wlutowałem się jackiem w radiu 1din do wejścia na zmieniarkę pod piny 18, 19 i 20 (wg. schematu z sieci). No i nie bangla muza z telefonu Problem chyba w tym że radio nie podaje sygnału z gniazda zmieniarki jak nie widzi że ma podłączona zmieniarkę. Tak jak nie da się przełączyć źródła na Cd jak nie ma płyty w odtwarzaczu. Jakieś pomysły co pod gniazdo zmieniarki podlutować żeby oszukać radio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppmarian Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 aha, bardzo łatwo domontować moduł BT i wtedy radio jest widziany jako wysokiej jakości audio jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamin Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Odkopię temat. Wlutowałem się jackiem w radiu 1din do wejścia na zmieniarkę pod piny 18, 19 i 20 (wg. schematu z sieci). No i nie bangla muza z telefonu Problem chyba w tym że radio nie podaje sygnału z gniazda zmieniarki jak nie widzi że ma podłączona zmieniarkę. Tak jak nie da się przełączyć źródła na Cd jak nie ma płyty w odtwarzaczu. Jakieś pomysły co pod gniazdo zmieniarki podlutować żeby oszukać radio? Przytrzymując 'i' wchodzisz w ustawienia i musisz włączyć AUX Link to comment Share on other sites More sharing options...
olej Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 aha skończyło się na wywaleniu radia i głośników subaru no i ... działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts