Jump to content

Forester 2.0 XT 2002r montaz AUX-a

peha92

Recommended Posts

no naprawde pikus ;p radio 1din seryjne montowane w 2002r, po liftingu byly 2din chyba, slyszalem ze jesli jest wyjscie na zmieniarke to cos mozna zdzialas, czy wyprowadzic auxa czy kabel usb do ipoda/iphona, stad moje pytanie ;p

peha92, Ty chcesz AUX in zrobić ? - to z fabrycznych (z tamtych lat) chyba tylko radio 2din z USA (to z wbudowaną zmieniarką) miało taki bajer

-- 28 wrz 2012, o 16:20 --

images?q=tbn:ANd9GcTUIAJpMMAZGgc2dVYztRiN3oM3yPPCEbfAoEFNHKNueZQJbw8mxg

-- 28 wrz 2012, o 16:20 --

btw w każdym można jeżeli nie udusisz się kablem od lutownicy. Pikuś do zrobienia.

http://www.subaruforester.org/vbulletin ... kit-78550/

Jakie masz pięęęękne rzeczy! Chcę takie papierki! Plizzzz.

daj maila na PW to wyślę pedeefik

Pozdrawiam

-- 28 wrz 2012, 22:32 --

aha, bardzo łatwo domontować moduł BT i wtedy radio jest widziany jako wysokiej jakości audio.

można też kupić komórkę z transmiterem fm

Pozdrawiam

• 2 weeks later...

tak tak, AUX-in chce, super jakby sie dalo zrobic jak na obrazku albo jakos tez zeby byl nie na wierzchu, i moze zeby nie trzeba bylo z USA az sprowadzac ;)

-- N paź 07, 2012 10:53 pm --

UP!

• 1 month later...
  • 1 year later...

Odkopię temat.

Wlutowałem się jackiem w radiu 1din do wejścia na zmieniarkę pod piny 18, 19 i 20 (wg. schematu z sieci). No i nie bangla muza z telefonu :) Problem chyba w tym że radio nie podaje sygnału z gniazda zmieniarki jak nie widzi że ma podłączona zmieniarkę. Tak jak nie da się przełączyć źródła na Cd jak nie ma płyty w odtwarzaczu. Jakieś pomysły co pod gniazdo zmieniarki podlutować żeby oszukać radio?

• 1 month later...

Odkopię temat.

Wlutowałem się jackiem w radiu 1din do wejścia na zmieniarkę pod piny 18, 19 i 20 (wg. schematu z sieci). No i nie bangla muza z telefonu :) Problem chyba w tym że radio nie podaje sygnału z gniazda zmieniarki jak nie widzi że ma podłączona zmieniarkę. Tak jak nie da się przełączyć źródła na Cd jak nie ma płyty w odtwarzaczu. Jakieś pomysły co pod gniazdo zmieniarki podlutować żeby oszukać radio?

Przytrzymując 'i' wchodzisz w ustawienia i musisz włączyć AUX