SaszaP Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Witam mam Alfę Romeo 166 i stale jakieś kamienie obijają mi szybę. Nie wiem czy ten samochód po prostu je "przyciąga" bo w poprzednich autach tak nie miałam. Już wymieniałam szybę no ale ile razy można. Zbankrutuję kiedyś. Przy ostatniej wymianie szyby powiedzieli mi że jest coś takiego w - nordglasie akrat - że w swojej ofercie mają coś co polega na pokryciu szyby specjalną nanopowłoką? Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć na ten temat ? Czy zabezpieczy to szybę ? Dziękuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Na nanopowłoce się nie znam ale znam lepszy sposób Należy jechać przed a nie za kimś Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć na ten temat ? My kupujemy tylko oryginalne szyby w ASO, bo one mocniej odbijają kamienie w inne auta PS. 3 posty i 3 reklamy nord...cośtam ...brawo :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio78 Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć na ten temat ? My kupujemy tylko oryginalne szyby w ASO, bo one mocniej odbijają kamienie w inne auta PS. 3 posty i 3 reklamy nord...cośtam ...brawo :wink: Piotrek, to Ty nie wiesz, że reklama dźwignią handlu :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 O alfe pyta na forum subaru,nie cierpię nachalnej i chamskiej reklamy dlatego "TA"firma ma u mnie bana ,pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 nano srano, kamień jest kamieniem, i nawet kilkakrotnie tu wspomniany nordglas tego nie zmieni.... , chyba żeby okleili szybę z wierzchu folią antywłamaniową.... też mi tu wali kryptoreklamą w/w firmy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subbeginner Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Eeee to raczej nie reklama, bo nic nie zasugerował o skuteczności produktu. Ja tam od "nano" wolę ubezpieczać szybę Pozdrawiam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaszaP Posted September 30, 2012 Author Share Posted September 30, 2012 pytam o tą powłokę bo słyszałam że jest coś takiego i chciałam się coś więcej na jej temat dowiedzieć. Ale widzę że nikt na tym formu się na tym nie zna. Więc w ogóle po co się wypowiada skoro nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 SaszaP, to chociaż po pomuku rozdaj chłopakom Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Więc w ogóle po co się wypowiada skoro nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie. Jak to po co ? dla posta A może pykające szyby to z naprężeń... Jak coś jest krzywe to tak bywa .... :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts