valdiiaga Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Zapewne mocy to nie doda, a i szacunek przez to na dzielni nie będzie należny A jak Wasze zdanie w temacie? Ostatnio sporo tego ustrojstwa znalazłem na Allegro, ale fakt że do Subaru żadnej. Ktoś z Was praktykował? A może ktoś nosi się z takim zamiarem? Proszę o opinie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Ze skóry to lipa. Z jakiegoś ocelota to lans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Bra to na cycki się zakłada... chyba :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Aga, czy Twoje Subaru ma cycki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted September 22, 2012 Author Share Posted September 22, 2012 Muszę sprawdzić czy moje ma :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 leon, na masce nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolz Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Ze skóry to lipa. Z jakiegoś ocelota to lans ...a jeszcze lepiej z jakiegoś forfitera śfagra a teraz serio - moim zdaniem kaszana - ani to wygląda ani spełnia jakąkolwiek przydatną funkcję bo na co to ma być? na komary? Na owady to jakiś bug remover, szmatka i po sprawie... a może zwiększa Cx? A może żeby szybciej rdza maskę wzięła... Po co faktycznie się takie ustrojstwo zakłada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Po co faktycznie się takie ustrojstwo zakłada? Kamienie tak maski nie obtłukują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted September 23, 2012 Author Share Posted September 23, 2012 Ktoś o Forum praktykował takie ustrojstwo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 może cały samochód obciągniesz skórą...macieksubru pewnie pomoże w ameryce jest tego troche patrząc po zdjęciach. mnie jednak bardziej martwi co ile trzeba czyścić lakier pod, żeby nie porysować maski, co w okresie wrzesień-grudzień, jak bez przerwy leje, woda się dostaje pod tą skórkę...co przy pierwszym przymrozku? Dla mnie większy sens ma oklejenie folią bezbarwną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matiz Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 tuningerere to lubią. Ja tego nie trawie :? kazdy civic do spredaży ma bre (że niby tuning) W praktyce pod spodem maske sobie wpierdziela ruda :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilerzpruszkowa Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Na ładnym sportowym aucie, to jeszcze. Za to na Legacy to lekkie filce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco46VR Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 wuem podobno ma na imprezie napisz pw do niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted September 23, 2012 Author Share Posted September 23, 2012 Jaco46VR, dzięki, nie będę pisał. Akurat w/g mnie BRA na auto pasuje jak dla świni siodło, ale chciałem rozpytać jakie zdanie ma reszta na Forum 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Zapewne mocy to nie doda, a i szacunek przez to na dzielni nie będzie należny A jak Wasze zdanie w temacie? Ostatnio sporo tego ustrojstwa znalazłem na Allegro, ale fakt że do Subaru żadnej. Ktoś z Was praktykował? A może ktoś nosi się z takim zamiarem? Proszę o opinie! Hejka..Jak to?a Ja? Ja mam taką już od przeszło 2ch sezonów Nie no poważnie..Skąd mógłbyś wiedzieć...Bardzo przydatny gadżet...Chroni przed kamykami itp.elementami wpadającymi spod kół pojazdów poprzedzających- przynajmniej tak brzmi teoria Ja za to zauważyłem same plusy- może i to że tak właśnie jak zauważyłeś...rzekomo nie ma nikt w subaru a ja mam 8) Moja wersja jest ze skórki full natural Jeśli coś więcej chciałbyś wiedzieć..pisz Aha...Moje bra było zakupione na alle...I był to pierwszy egzemplarz sprzedającego do Subaru dzieki czemu dostałem je za free to link jak wygląda na Mojej babci: http://www.youtube.com/watch?v=rkj0bSZf ... ture=g-upl Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco46VR Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 dokladnie mi tez sie nie podoba ten tuningowy smaczek:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Teraz doczytałem cały wątek 8) że niby wstyd i po co to to to?? 8) TRUDNO Nie znacie się i tyle w temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted September 23, 2012 Author Share Posted September 23, 2012 WueM, dzięki Kolego za fachową opinię 8) Powiedz czy masz założoną cały czas, lato-zima i czy nie zbiera Ci się tam wilgoć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 valdiiaga, Spoko- po alko pisane więc różnie to wyglądać może więc proszę o wyrozumiałość Nie...bra mam założone raczej tylko na sezon letni/ewentualnie wiosna/jesień...Ale nie prawdą jest że byle jaka woda/deszcz czy inny opad i zaraz łapie ruda Matiz to się tyczy twojej opinii Ja swoją nawet na myjni nie raz nie demontowałem i wszystko jest w porządku...Oczywiście nie jestem aż takim ryzykantem i gdy trzeba to ją demontuję i wytrę do sucha- to zajmuję przecież parę sekund...Bra jest ze skóry..Czy to lepiej czy gorzej- nie wiem...aż tak nie zgłębiałem tematu...MOGĘ JEDNAK ZAGWARANTOWAĆ iż założenie jej oprócz(jak tylko dla mnie widać)walorów estetycznych- na prawdę chroni maskę przed kamykami itp....i to było dla mnie priorytetem montując ją...Poza tym, że chciałem zrobić coś innego niż "inni" użytkownicy Subaru- co jak widać po raz kolejny udało Mi się bez błędnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted September 23, 2012 Author Share Posted September 23, 2012 WueM, zasłużony pomuk już do Ciebie leci 8) Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Danke I polecam się...Bo u mnie takich nie typowych gratów więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKKI Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Ja miałem coś takiego (foto: znalezione/mój) Nawet mi się podobało, ale ostracyzm społeczny spowodował, że zdjąłem Jeździło to na masce pewnie od nowości 2004 – widziałem zdjęcia ze Stanów, 5lat temu była. Na zimę raczej nie zdejmowana. Obawiałem się, że po zdjęciu zostaną ślady po mocowaniach, ale na szczęście elementy mocujące i maska były dobrze zabezpieczone i nie ma teraz po niej śladu. Póki co leży w garażu. Od Jurasa wiem, że Czesi polują na takie elementy i swoją sprzedał za 350pln. Ja się wymienię za lip spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurojanek Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Zima idzie, to proponuję również filcowe skarpety ponaciągać na felgi i nauszniki koniecznie żeby auto lusterek sobie nie odmroziło a co Generalnie z obserwacji to takie dobra na aucie oznaczają w 90% że jedzie kolega z Białorusi. Nawet na busach się widuje. Tam widać ta moda ma się dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted September 24, 2012 Author Share Posted September 24, 2012 plazermen, jeszcze nie widziałem czegoś takiego na aucie z Białorusi, ale mogę się mylić :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 valdiiaga, Ja tego nawet nie komentuję 8) MIKKI, A ta Twoja "osłonka" to była taka raczej plastikowa...tak?czy materiał?b. ładnie wyglądała....I na pewno spełniała Swoją rolę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts