Jump to content

impreza gh 2007 2.0

Carter

Recommended Posts

Witam mam problem, po odpaleniu silnika bardzo bardzo często zdarza się że nie gasną kontrolki wyłączonej kontroli trakcji i asystenta ruszania, nie reaguje także wtedy przycisk wyłączania kontroli trakcji :cry: . Czym może być to spowodowane :?:

Proszę o pomoc w diagnozie tej usterki. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...

Witam, ponownie wraca temat. Byłem z tym problemem w subaru w Łodzi ul. Rojna, wykasowali jakieś stare błędy z kontroli trakcji i powiedzieli że nic więcej nie widzą. Po godzinie wróciłem do nich bo znowu się zapaliły, zrobili adaptacje abs i powiedzieli że jak się powtórzy to oni już nic z tym nie zrobią. No i mama problem bo się powtórzyło. Czy ktoś mógłby mi pomóc w tym temacie. A może znacie jakiś lepszy serwis w okolicach Łodzi? .Proszę o jakieś wskazówki. :cry:

Witam, ponownie wraca temat. Byłem z tym problemem w subaru w Łodzi ul. Rojna, wykasowali jakieś stare błędy z kontroli trakcji i powiedzieli że nic więcej nie widzą. Po godzinie wróciłem do nich bo znowu się zapaliły, zrobili adaptacje abs i powiedzieli że jak się powtórzy to oni już nic z tym nie zrobią. No i mama problem bo się powtórzyło. Czy ktoś mógłby mi pomóc w tym temacie. A może znacie jakiś lepszy serwis w okolicach Łodzi? .Proszę o jakieś wskazówki. :cry:

Jesli sie zapalaja bledy , to pojawia sie przy diagnostyce co jest powodem i wyswietla sie kod bledu ! i tam nalezy szukac przyczyny, mzoe to byc ktorys z czujnikow , czujnik skretu, pompa , czy komunikacja z CAN . wiec nie rozumiem dlaczego ktos Ci powiedzial ze nic z tym nie zrobia :shock: