Lechu Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Witam serdecznie, chcę kupic komplet felgi-opony do Forestera MY07 SG9 na zimę. Oryginalne fabryczne felgi sprzedałem. Miałem na przodzie zamontowane dystanse 5mm ponieważ samochód ma zmodyfikowane hamulce od STI, a i tak odsadzenie było zbyt małe i w zimie spowodowało , że trący lód i śnieg szybko uszkodził lakier na tych felgach. Może ktoś z forumowiczów ma do mnie jakąś ofertę , może byc na same felgi z odpowiednim do tej modyfikacji ET. Fabryczny rozmiar: 7.0x17, śruby 5x100 nie wiem jakie było fabrycznie ET i jakie powinno byc teraz ? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACPERO_1 Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 witam mój znajomy sprzedał właśnie STi i zostały mu idealne 17tki złote ATS z zimówkami po jednym sezonie a wiadomo że ATSy wchodzą na Brembo... jeżeli będziesz zainteresowany to na PW -- Cz wrz 20, 2012 10:35 am -- generalnie ET powinno być 48 i mniej, ale dużo zależy od budowy ramion felgi było już dużo na ten temat na forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 ATS wyglądają super na Forku 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACPERO_1 Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 tylko są złote no i wtedy muszą się podobać ale zawsze można je "stuningować" na inny kolor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lechu Posted September 20, 2012 Author Share Posted September 20, 2012 KACPERO_1, STI ma inny rozstaw śrub Link to comment Share on other sites More sharing options...
naLeśnik Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 KACPERO_1, STI ma inny rozstaw śrub niekoniecznie, zależy który rocznik Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACPERO_1 Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 wiem, wiem ale to było 2004r, więc jestem przekonany że jeszcze 5x100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts