sobiech89 Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Witam mam pytanie czy ktoś założył i czy wogóle się da założyć kanapę od sedana GT do kombi NA w subaru impreza 99r Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Nie da się,dół będzie pasował ale góra tylko zaślepi otwór i można założyć ja tylko na sztukę,pozdro. tył sedan składana http://opposedforces.com/parts/impreza/ ... rear_seat/ tył kombi http://opposedforces.com/parts/impreza/ ... rear_seat/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomulus Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Przerabiałem ten temat . Tylko ze na odwrót. Kupilem fotele i kanape od GT kombi i założyłem do sedana. Fotele o.k , dól kanapy o.k, co prawda tył -góre zamontowałem ale widać dziury po bokach i nie dolega do tylniej półki. Wiadomo polak potrafi i ciut pomyślunku - kanapa jest zamontowana. Komplet skórzany był za 250zł , wziełem,pomęczyłem i efekt jest super Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobiech89 Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 No właśnie przypuszczałem że nie mogłoby być za pięknie żeby wszystko pasowało ale rozmyślam ile rzeźby będzie bo chyba popróbuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomulus Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Nie próbuj. Z kombi do sedana jeszcze da rade ale na odwrót to już niewarto. Popatrz na zdjecie i sam okresl ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobiech89 Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 Czyli zupełnie nie pasują tak?? a wymiarowo oparcia bardzo się różnią?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomulus Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Dół jest taki sam. U mnie góra niby pasuje ale dziursko miedzy kanapa a bagarem jest spore. Troszke to zamaskowałem i ten kto niewie , nie widzi różnicy. U ciebie porażka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobiech89 Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 Ok dzięki za podpowiedzi Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobiech89 Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 No wkońcu zabrałem się zabrałem za temat i powiem szczerze że nie było nawet dużo rzeźby wszystko wyszło fajnie. Kanapa z sedana w kombi wygląda super Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 To poka jakieś zdjęcie i pochwal się jakiego patentu użyłeś żeby pasowało,pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobiech89 Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Jutro fotke wstawie jak jasno będzie a patent prosty zrobiłem coś na wzór rozpórki tylnych amortyzatorów do której dospawałem zatrzaski od składania foteli. natomiast obudowę foteli przymocowałem do starych zatrzasków od składania i jest pięknie sztywno i nie odstająco Uploaded with ImageShack.us tak to wygląda. Według mnie o niebo lepiej niż zwykła kanapa z kombiaka Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Jesli na żywo wygląda równie dobrze jak na foto to extra mod...Gratulacje...Fajnie wanna sie prezenci Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobiech89 Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Na żywo jest lepiej Dzięki śliczne WueM wkrótce grubsze mody więc Subarynka mam nadzieję że będzie się prezentowała pierwsza klasa Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Działaj działaj..I informuj na bieżąco postępy w pracach..Srebne wanny som najlebsze Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts