frodo666 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Witam, mam następujący problem z moim GTkiem MY'00. Pewnego dnia, zupełnie nagle, przestało działać gniazdko zapalniczki. Sprawdziłem wszystkie możliwe bezpieczniki: za małym schowkiem i pod maską - wszystkie są całe. Przeczyściłem gniazdko wewnątrz papierem ściernym. Okrągła lampka podświetlająca gniazdko działa. Co może być przyczyną tej usterki? Jest możliwość, że po prostu gniazdko się uszkodziło? Czy może gdzieś jeszcze są skitrane jakieś bezpieczniki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boju21 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 sprawdz miernikiem czy w srogu jest prąd na tych blaszkah,a może sama zapalniczka uległa uszkodzeniu??a np ładowarka działa?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Wyciąg zapalniczkę i sprawdź czy prąd znajduje się w przewodach idących do zapalniczki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo666 Posted September 16, 2012 Author Share Posted September 16, 2012 Racja. Zapomniałem dodać, że nie działa też żadna ładowarka itp. stąd wnioskuję, że nie ma w ogóle prądu w gniazdku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Może styki w gniazku sie ułamały i nie ma prądu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomulus Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Mi przewód spadł i kupiłem drugą używaną. Przy montażu patrze i smiech. Kabel spadł. Za zapalniczke dałem 20zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts