pawlaswrc Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Będę chciał za jakiś czas zamontować wycieraczkę tylnej szyby (jak oryginalnie było w 22B), więc poszukuję przełącznika (dźwigni) do niej. Tak sobie myślę, że najłatwiej chyba kupić taką z wanny po lifcie (czyli z nową deską) albo Forka I generacji. Nie wiem dokładnie jak to jest z dźwigniami z anglików, ale u mnie ma być po europejsku, czyli po prawej stronie. Chętnie też przyjmę informację, czy oprócz tej dźwigni i kompletnej wycieraczki (tą już mam) jeszcze czegoś potrzebuję? Jakieś kabelki, przekaźniki, czy choćby jak doprowadzić wężyk do spryskiwacza? W najbliższym czasie będę miał deskę wyjętą i wiązkę na wierzchu, więc będzie okazja to wszystko zgrać. Może ktoś też ma jakieś sprawdzone info czy wwolnossącym RS Coupe US Spec była poprowadzona fabrycznie wiązka do tylnej wycieraczki? Pytam, bo słyszałem, że wiązka jest, ale jakiejś kostki do niej z tyłu pod szybą nie widziałem. Są jakieś wolne, ale o ile pamiętam nie pasują do wtyczki w silniczku wycieraczki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizus Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 hmm może zainteresuję Cię moja tylna szyba od razu z dziurką i z tylną wycieraczką no i może się zamienimy przełącznikami (mam taki z kombi przełącznik) bo mi nie będzie już to wszystko potrzebne z powodu takiego że trochę odchudzam mojego type-r'a i wkladam lekkie szyby z lexanu , chciałbym raczej sprzedać cały komplet szyba+wycieraczka mechanizm jakaś wiązka jak jest itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlaswrc Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 Hmmm.... ile byś chciał? -- 19 wrz 2012, o 20:06 -- Nikt nic nie wie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts