scrmnwrx Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Czesc. Potrebuje zrobic na schodach na poswurko. Ktos tutaj robi? Jestem na trasie dlatego jeszcze nie sprawdzilem na google a jeden kto mial przyjsc to nie przyszedl. Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozrabiara Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Nie dziwi Cię , że na tarasie masz Forum a nie masz google ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrmnwrx Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Wolal bym dac komus tutaj zarobic albo kogos po znajomosci nisz jakiegos goscia znalerzonego z google. Sori. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dehnel Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Rozrabiara, nie wiesz, że na forum są sami spece od balustrad i do tego, wszyscy są z Łodzi? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozrabiara Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Rozrabiara,nie wiesz Nie wiem . :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dehnel Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 To juz wiesz. Są. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozrabiara Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dehnel, nie wierzę , pokaż . :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dehnel Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Popatrz na takiego Grzywaczewskiego, jest specem. Od wszystkiego. Zleca poskładanie Opla, miewa kurnik zwany Legacem, zna się na motocyklach, ma dziecie. Jest specem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziedzic_Pruski Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Z czego ma być ta balustrada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozrabiara Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 To ja też jestem specem . Zleca poskładanie Opla Zlecam składanie ubrań. miewa kurnik zwany Legacem, Mam kurnik , u mamy na południu . zna się na motocyklach Znam się na motocyklistach. :wink: ma dziecie Mam trzy sztuki . :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachon Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Balustrada balustradą, ale najbardziej z tego wszystkiego fascynująca jest ortografia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozrabiara Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 sebachon, kolega jest z USA , więc daj spokój. -- Śr wrz 12, 2012 2:29 pm -- Znaczy tak twierdzi. W piątek się okaże czy zeznał prawdę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filester Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Jak nie znajdzie się nikt znajomy to jedna z metod poszukiwań... Patrzcie jaki uczynny jestem. A nie tak jak Wy, prześmiewcy http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=balustrady&offer_type=0&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=5&distance=1&postcode=&city=&listing_sel=2&listing_interval=7&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrmnwrx Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Z czego ma być ta balustrada? Czesc. Chcial bym zeby byla z metalu jakiegos. Bylem w Castorama ale tam nic nie ma zabardzo do wyboru. sebachon, kolega jest z USA , więc daj spokój. -- Śr wrz 12, 2012 2:29 pm -- Znaczy tak twierdzi. W piątek się okaże czy zeznał prawdę . Jak wyjade do Nysy w piontek to nie przyjade, bo tez bede chcial zaliczyc Zakopane z zona i bratem. Ale jak wyjedziemy w sobote, to sie zobatrzymy w piontek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozrabiara Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Jak wyjadę do Nysy w piątek to nie przyjadę, bo też będę chciał zaliczyć Zakopane z żoną i bratem. Ale jak wyjedziemy w sobotę, to się zobaczymy w piątek. Wykręcasz się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziedzic_Pruski Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Z czego ma być ta balustrada? Czesc. Chcial bym zeby byla z metalu jakiegos. Bylem w Castorama ale tam nic nie ma zabardzo do wyboru. To spadam z tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrmnwrx Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Jak wyjadę do Nysy w piątek to nie przyjadę, bo też będę chciał zaliczyć Zakopane z żoną i bratem. Ale jak wyjedziemy w sobotę, to się zobaczymy w piątek. Wykręcasz się . Nie wiem co to znaczy. Tak jak muwilem, jak nie wyjade odwiedzic rodzine w Nysie to przyjade w Piontek. Z czego ma być ta balustrada? Czesc. Chcial bym zeby byla z metalu jakiegos. Bylem w Castorama ale tam nic nie ma zabardzo do wyboru. To spadam z tego wątku. A z czego morzesz z robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziedzic_Pruski Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 A z czego morzesz z robic? Z drewna robię. Ale na podwórko szkoda drewna. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiech89 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 jak chcesz z metalu to polecam Ci kowala spod łowicza ok.50 km od łodzi gościu robi cuda z metalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACPERO_1 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 jak a metalu, to mam spr firmę jak interesuje to PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrmnwrx Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 jak a metalu, to mam spr firmęjak interesuje to PW Tak, dalej potrzebuje, troche sie zaleniewilem z tym. Jak masz firme ktura to robi to jeszcze lepiej. Podaj mi numer telefonu na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.