Jump to content

przycisk power mruga po zapaleniu

marynarz77

Recommended Posts

moje pytanie , moze ktos ma dostep do kodow bledow , moja uwaga skupia sie na tym ze przycisk power mruga 16 razy nim zgasnie - przy odpalonym silniku pewnie jest to jakis blad takze prosze o jakies dane jesli ktos ma co to oznacza , pozdrawiam

ok dzieki , ale jak to zrozumiec bledy historyczne i aktywne , to moje miganie do ktorej z wyzej wymienionych grup bledow nalezy ?

-- Wt wrz 11, 2012 7:55 am --

ok dzieki , ale jak to zrozumiec bledy historyczne i aktywne , to moje miganie do ktorej z wyzej wymienionych grup bledow nalezy ?

popatrzalem na t4e linki co mi podeslales , nic z tego nie rozumiem , pozdrawiam

ale jak to zrozumiec bledy historyczne i aktywne , to moje miganie do ktorej z wyzej wymienionych grup bledow nalezy ?

historyczny to taki który kiedyś wystąpił i sam znikł bez naprawy ale komputer to odnotował i trzyma w pamięci do czasu aż się wykasuje go, a aktywny jak sama nazwa mówi jest na bieżąco. Tu bym obstawiał, że Twój błąd jest aktywny.

ale jak to zrozumiec bledy historyczne i aktywne , to moje miganie do ktorej z wyzej wymienionych grup bledow nalezy ?

historyczny to taki który kiedyś wystąpił i sam znikł bez naprawy ale komputer to odnotował i trzyma w pamięci do czasu aż się wykasuje go, a aktywny jak sama nazwa mówi jest na bieżąco. Tu bym obstawiał, że Twój błąd jest aktywny.

ok juz kapuje z tego co wywnioskowalem i nabralem wiedzy to najprawdopodobniej awaria elektorzaworu w skrzyni