mrowa Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Zauważyłem dziwny objaw... przy wykonywaniu "bujania" autem na boki tzn. w obrębie 1 pasa prawo, lewo etc słyszę wyraźne trzeszczenie w lewej tylnej części w kabinie (chyba) słyszalne tylko przy skręcie w prawo w lewo cisza jak daję znowu w prawo to trzeszczy coś... jakieś pomysły co to może być za cholerstwo? Wkurza mnie niemiłosiernie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Ćwiara Ci się luzuje na spawach Zimą trzeszczenie to najczęściej tylna szyba ale żeby latem... może syf pod mocowaniem amora. 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Jeśli to nie jakiś element zawiechu, to zapewne jakiś plastik trzeszczy. Poproś kogoś aby pobujał autem na postoju, a Ty nurka do środka i na zmianę: kanapa, fotel i nadwyrężaj ucho 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted September 10, 2012 Author Share Posted September 10, 2012 Syf owszem możliwy bo ostatnio wpadłem 2x na coś na kształt piaskowni a wcześniej tego nie było więc może to jest to ale że w jedną stronę tylko hmmmmmm będzie się trzeba przysłuchać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasiek202 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 trzeszczy czy coś obciera? bo to róznica Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 jasiek202, trzeszczy - jutro auto ląduje w serwisie ... Pewnie Adam znowu położy ręce na aucie coś pomamrocze, spali połowę baku i naprawi, ale nie powie co było Już raz mi tak zrobił, grosza za to nie wziął, kazał jechać i cieszyć się autem :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
torro Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 często trzeszczą plastiki na styku z metalem może na stabach? wystarczy posmarować np. grafitem , dlatego Cię nie skasował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrowa Posted September 16, 2012 Author Share Posted September 16, 2012 przepsikane, przesmarowane i cisza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Skoro posmarowałeś i przestało to tulejki bedziesz może miał zerwane w wahaczach i dlatego trzeszczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts