kpax Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Witam,nie jestem tu calkiem nowy klika lat temu mialem Forka i bywalem tu czasami... potem przerwa...Forka zabil jelen :-) bylo kilka innych aut a teraz powrot do Subaru.... wiem powrocil syn marnotrawny lub jak trwoga to do boga!ale moze zostanie mi wybaczone. Subaru Legacy 3.0 R Spec B (anglik..bo tutaj obecnie jestem) autko chodzi jak powinno ale jest to Subarak po Policji... i tu jest chyba pies pogrzebany,chlopaki zanim go wystawili to wyjeli caly extra osprzet,autko ma fabryczna nawigacje z dotykowym wyswietlaczem,wszystko wyswietla jak trzeba...czas,zuzycie paliwa,itp,...w momencie kiedy wciskam przycisk nav lub menu monitor gasnie... w schowku jest jednostka dvd Kenwood FVZ201ELF2/ERF2,a pozatym wyglada jak by czegos tam brakowalo...otwory po srubach itp,.. pytanie brzmi czy oprocz dvd(plyte mam) powinien byc sat nav module jak to ma miejsce w Imprezie(sa takie na ebayu)... czy odtwarzacz ma wbudowany modul? Wiem ze wielu uzytkownikow rozbawi moja nie wiedza czy nie znajomosc tematu ale jestem zbyt pochloniety codziennym zyciem tzw walka o przetrwanie aby szukac odpowiedzi po serwisach itp. Z gory dziekuje za odpowiedz lub podpowiedzi z czym to sie je. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddykubs Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Poprawcie mnie jesli sie myle... Jdm ma CD nav pod fotelem pasazera Edm w schowku Modul cd yka dwie plyty (tak mi sie wydaje) Jesli nie masz pyty wyskoczy ci error Jesli nie masz podlaczonej anteny wyskoczy ci error Jesli nie masz radia polaczonego z ekranem i modulem cd nav nie zobaczysz tam nic poza mpg itd itp Zostaje ci wydlubac je po koleji i sprawdzic polaczenia Dodatkowo zerknij sobie tu: http://www.uklegacy.com/forums/index.ph ... pic=121920 Chlopaki ci pomoga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpax Posted October 9, 2012 Author Share Posted October 9, 2012 dzieki za podpowiedz.... ze stronki skorzystam... wiec rozumie ze moja wersja to edm bo navi jest w schowku... tylko polaczenie miedzy navi a monitorem jest przerwane/rozpiete itp? jak znajde czas to popatrze na polaczenia ale niestety plyt nie mam... jest jedna plyta z europa srodkowo wschodnia(min polska,czechy itd ;-)) wiec i tak nic nie zrobie. pozatym zmiana pracy i firmowe auto wiec subarak do sprzedania za dobra cene. pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek07 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 A wiecie może jak można zaktualizować nawi do spec b z 2007 roku na legalu ? serwis to robi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedros Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Możesz kupić oryginalne mapy na alledrogo - sam ostatnio przerabiałem temat - oryginalne mapy w przystępnej cenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts