galaxian55 Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Witam kopiłem tribeca i szukam informacji na temat awaryjności czy ewentualnych niedociągnięć od kogoś kto eksploatował długi czas czy warto założyć gaz brc czy raczej lipa ? dzięki za pomoc z góry Link to comment Share on other sites More sharing options...
saszynski Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 rozumiem, że jestes podekscytowany nową zabawką.. ale nie zakładaj kilku tematów a zacznij szukać szukajki.... ochłoń :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek75 Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Mialem trepcie z 2008.Auto dobre ale ma pare mankamentow.W mojej 3 razy podly tarcze z przodu.Wygodne i przestronne no i spalanie jak w wielkiej ciezarowce,dlatego wymiwnile tydzien temu na 2.0 turbo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Grędysa Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Wstaw gaz do niej i będzie spalanie 2 razy niższe. Wiele osób pisze, że są problemy z silnikiem po montażu, ale ja mam już przejechane 130 tys i nic się nie dzieje. Ewentualny remont to 3-4 tys zł, raz na 100 tys lub jeszcze więcej jak u mnie. Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.