Jump to content

Belgijska impreza :D

Michał Krupa

Recommended Posts

znalazłem auto, którym jestem zainteresowany...

poradźcie Ludzie jak się zabrać do sprawdzenia takiego auta :?:

STI ma swoją specyfikę :idea: więc nie jestem pewien czy każdy, kto sprowadza każde auto to dobre rozwiązanie :roll: w sensie możliwie dobrego zdiagnozowania stanu technicznego itd... itp...

Michał KR, jeśli poradzisz coś po Francusku, to zadzwoń tam i zarezerwuj samochód. W Niemcach tak się da, więc myśle, że w Belgii też nie będzie problem.

Potem tylko wymień ojro i wsiadaj z kimś w auto i ogień na Zachód.

P.S. Cena po byku, ale kto bogatemu zabroni :?: :mrgreen:

Michał KR, jeśli poradzisz coś po Francusku, to zadzwoń tam i zarezerwuj samochód. W Niemcach tak się da, więc myśle, że w Belgii też nie będzie problem.

Potem tylko wymień ojro i wsiadaj z kimś w auto i ogień na Zachód.

P.S. Cena po byku, ale kto bogatemu zabroni :?: :mrgreen:

ok, ale dalej pozostaje pytanie o ocenę stanu technicznego auta... blachy pooglądam, pewnie gdzieś jakieś ichniejsze ASO się znajdzie i coś sprawdzi... Myślicie, że to wystarczy :?:

spróbuję coś wybadać u kolegów :arrow: http://board.subaru-forum.be/

ok, ale dalej pozostaje pytanie o ocenę stanu technicznego auta...

Hm. Jak by Ci to powiedzieć. Samochód jest używany(nie nowy) i napewno jakieś ryzyko zawsze istnieje(jak z każdym używanym). Samochodem napewno dziadzio nie jeździł, ale to w końcu Subarak.

Ta cena + akcyza + opłaty i transport = łolaboga

82000pln za samochód, do tego akcyza 18,6%(ok. 5500), opłaty nie mam pojęcia, bo z Belgii nigdy nie ciągnąłem, ale z paliwem napewno jakieś 250EUR zleci. Do tego opłaty w kraju(1500pln) i wychodzi...

o urwał :!: :x

No ja myślę że , z ubezpieczeniem to 100k przebije :shock:

Sens ? - bezsesn.

Ale kto bogatemu zabroni.

A że spec D - nie ma spoilera , skóra, brak emblematu STI, Fele - be.

Reasumując: za jakiś czas będziesz szukał spoilera -2000,- , fela ładna by się przydała 5x114 (tanio nie będzie), emblemat na grill 165,- uuuuuuuuuuuu

Ale kto bogatemu .........

podejrzewam, ze gdyby Michal chcial sti z duzym spoilerem na zlotych felgach, to by nie szukal spec. D....

ciekawy kolor, dotychczas widzialem tylko crystal grey... na srebrnych felgach....

a na brytyjskim ebayu mozna znalesc spec. D z dolozonym skrzydlem :evil:

piekne auto, powodzenia zycze 8)

Ze szczerego serca , jak Krakus - Krakusowi

Ja w zimie mojego chyba będę musiał sprzedać ( o mój Jezu :( ) to zapraszam - albo nieeeeeeee , coś czuję że w totka wygram i dalej się będę cieszył...

Koledzy to umieją przekonywać

Eeee tam.

a na brytyjskim ebayu mozna znalesc spec. D

Może tu należy szukać okazyi :?: Rejestracja angoli dozwolona, tylko wszystko naopak będziesz miał. Przyzwyczaisz się. :wink:

Jestes zainteresowany?

Nie wiem dokładnie jaka jest płynność i obrót subaru (przypuszczam że niewielki, tutaj najpopularniejsze samochody to bmw i audi), ale to ogłoszenie jest już od ładnych kilku tygodni. Jeśli bardzo chcesz, spróbuję się skontaktować z właścicielem, może uda mi się zrobić jakieś inne zdjęcia albo dowiedzieć się jeszcze czegoś.

Jeśli szukasz czegoś w Belgii to spróbuj może wejśc na stronę http://www.subaru.be i stamtąd poodwiedzać strony dealerów, większość z nich prowadzi komis. Z tego co pamiętam w jednym z nich było ładne STI, ale nieco nowsze i droższe.

Jestes zainteresowany?

Nie wiem dokładnie jaka jest płynność i obrót subaru (przypuszczam że niewielki, tutaj najpopularniejsze samochody to bmw i audi), ale to ogłoszenie jest już od ładnych kilku tygodni. Jeśli bardzo chcesz, spróbuję się skontaktować z właścicielem, może uda mi się zrobić jakieś inne zdjęcia albo dowiedzieć się jeszcze czegoś.

Jeśli szukasz czegoś w Belgii to spróbuj może wejśc na stronę http://www.subaru.be i stamtąd poodwiedzać strony dealerów, większość z nich prowadzi komis. Z tego co pamiętam w jednym z nich było ładne STI, ale nieco nowsze i droższe.

dzięki :D dam Ci znać jak będę już konkretnie nastawiony

to forum jest jak FIGHT CLUB, jesteśmy wszędzie...

tumblr_lw86yr86E61r6m6fbo1_500.gif

powoli zaczynam się rozglądać za imprezą... szukam fajnego egzemplarza albo STi 2005 (blob) albo STI 2007...

dla mnie fajny to bezwypadkowy, z pewną, w pełni udokumentowaną historią, stąd najchętniej od 1 właściciela, z przebiegiem w granicach 70-80 kkm... wersja 2007 limited, jeszcze z czarnym lakierem po porostu mi się podoba z czysto estetycznego punktu widzenia... u nas w kraju nie spotkałem takiego autka... nie spieszę się, gromadzę fundusze... więc poszukiwania, póki co zataczają bardzo szerokie kręgi 8)

No spec d / limited ma coś w sobie ;-)

Ja mam w spec d wysoki spoiler (poprzedni właściciel wprowadził taką zmianę) i mniej więcej od dwóch lat waham się czy go wyrzucić i założyć listwę na klapę z wersji limited czy nie.

Niestety na żywo nie widziałem auta z takim tyłem, a ze zdjęć trudno wywnioskować jaki będzie efekt.

Kupuj - przyjadę zobaczyć jak tył wygląda :-)