Bunch Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 potrafi ktos podac rzeczywiste wartosci? chodzi o BBS z wersji US Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Ktoś potrafi 7,5 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunch Posted September 5, 2012 Author Share Posted September 5, 2012 A Enkei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 A Enkei? 8.8 kg ale felgi 8 cali , a tamta 7,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nozder Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Carfit, to info złapane z netu, czy sam ważyłeś? Subaru STI ENKEI 17x8" 5x114,3 to waga 9.65kg/szt. Ważone osobiście na wadze elektronicznej o dokładności +/- 0,01kg jest ktoś w stanie udostępnić w Warszawie lub okolicy felgę STI 17x8" BBS Forged do zważenia? Oczywiście w zamian coś do picia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunch Posted September 5, 2012 Author Share Posted September 5, 2012 Mam taka i taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Carfit, to info złapane z netu, czy sam ważyłeś? Subaru STI ENKEI 17x8" 5x114,3 to waga 9.65kg/szt. Ważone osobiście na wadze elektronicznej o dokładności +/- 0,01kg jest ktoś w stanie udostępnić w Warszawie lub okolicy felgę STI 17x8" BBS Forged do zważenia? Oczywiście w zamian coś do picia sami ważyliśmy , bo mamy taką tabelke jak wysyłamy czesci , żeby wiedziec co ile waży . Owszem nie ważyliśmy jej na dokładnej wadze, tylko na takiej elektronicznej łazienkowej , ale z tego co mam porównanie jest dokładna , moge zwazyc jeszcze raz i zrobic zdjecie Ale pogrzebałem w necie i tez znalazłem takie wartosci 19,5 lb czyli ok 8,85 kg , może brudną lub z odważnikami ważyłeś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nozder Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 informacji o wagach typu: http://www.wheelweights.net/ czy inne tabelki z US, nie biorę pod uwagę, mają niewiele wspólnego z rzeczywistością :? ważony Enkei był czysty bez ołowiu, nie malowany. ważyliście może te 17" BBS z E9mr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Mam nowego jeszcze w pudełku BBS- a 17" / 8" 5X114,3. Jak potrzeba mogę na jutro zważyć. Bez dekielka kolor srebrny - bo wszystko może robić różnicę Link to comment Share on other sites More sharing options...
nozder Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Wątpliwości rozwiane dzięki uprzejmości edek2006 BBS Forged STI (17x8") --> 8.85kg/szt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts