Jump to content

24 września - treening Tor Kielce/C4F/

MikeKielce

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply
Posted

Impreza extra! Dzięki za trenerskie porady! Milo było poznać nowych znajomych.

Pozdr!

Szymon

Posted
Kwapcio23, 7.45 się jutro pojawiam.Będą już foty? :mrgreen::P

Eno 7:45 to i tak niezły margines dostałem. :D Zamykam forumy i robię co w mojej mocy, aż do odcięcia. :P

Posted
Kwapcio23, 7.45 się jutro pojawiam.Będą już foty? :mrgreen::P

Eno 7:45 to i tak niezły margines dostałem. :D Zamykam forumy i robię co w mojej mocy, aż do odcięcia. :P

Kwapcio, już 10:00 dochodzi! ;)

Posted

Cóż, dzięki bardzo za fajny dzień, trochę pojeździłem i było cacy ............ do pewnego momentu :mrgreen:

Dzięki wielkie za chęć pomocy dla Waszki i innych chłopaków będących na torze. Szacun Panowie.

Niestety (choć mechanicy Piotra Ostrowskiego na prawdę chcieli mi pomóc i zrobić to raz a dobrze :idea: - przez co zdecydowanie polecam ten serwis dla osób potrzebujących na prawdę fachowej i przede wszystkim natychmiastowej pomocy :!:) mimo prób i wysiłków, nie udało się przeskoczyć problemu niepasującego umiejscowienia segeru na wieloklinie półośki do miejsca przewidzianego na seger w dyfrze (chyba dobrze zapamiętałem :oops::mrgreen:). Półośki w serwisie u Piotra nie pasowały, czekaliśmy dość długo na kolejną od pewnego McBartka, ale również nici. Założyliśmy więc ponownie moją, dolaliśmy oleju (którego sporo jednak zgubiłem na torze :roll:), geometria na oko (bo i po co w tej sytuacji robic na tip top... a i nie wypadało aby mechanik przeze mnie skończył robote o 20tej :oops:) i po godzinie 19tej mogłem rozpocząć kilkugodzinne człapanie się do domu.

No i wykrakałem - SuperOES znów beze mnie :(

Posted

gpruszko, ups,to trochę zabałamuciłeś. :? Szkoda,bo niewiele pojeździłeś a i start w superoesie odpadł. :(

Ok. lekko spóźniony ale jestem,fot nie ma. :twisted::P

Posted

Kwapcio odsypia zarwaną noc :mrgreen:

Posted
Zdjęcie z driftowozem tracącym zderzak mega! Wyszło jak by było zmontowane :D

Nic tam nie przerabiałem. :D Właśnie dlatego wrzuciłem mimo, że nieostre, bo taki moment się trafił. 8)

Posted

cybel, własnie strasznie mi szkoda, bo testowane sliki jako tako trzymały i liczyłem że w sobote ostatni w stawce nie będę....... :mrgreen:

Kwapcio23, normalnie czuje się zaszczycony.... :!: Fota główna startowa...... :oops::mrgreen:

Dobra kto zaczyna z onboardami? :mrgreen: Bo na pewno nie ja.... :mrgreen: Okazało się że mam tik nerwowy i co i raz grzebie coś przy włączniku świateł, zupełnie tego nie kontrolując :roll:, ale to tylko jeden z elementów wstydliwych..... :mrgreen:

Posted

Fakty, konkrety, dowody:

BMW Z4 -

BMW E30 Drift -

Subaru Impreza (gpruszko) -

Subaru Impreza (EVAN) -

Honda Civic TypeR (sixpoundwound) -

Nissan S14A (zgooras) -

Posted

Kwapcio23, masz może coś deko szybszego? :mrgreen: Jadąc a raczej pyrkając właśnie z Konradem rozmawialiśmy, że troche ryzykownie ustawiłeś się w tym miejscu :wink:. Jakbym leciał pełną bombą, co się często nie zdarza :mrgreen:, to nie wiedzielibyśmy gdzie będziesz uciekać :wink:

Posted
Kwapcio23, masz może coś deko szybszego? :mrgreen: Jadąc a raczej pyrkając właśnie z Konradem rozmawialiśmy, że troche ryzykownie ustawiłeś się w tym miejscu :wink:. Jakbym leciał pełną bombą, co się często nie zdarza :mrgreen:, to nie wiedzielibyśmy gdzie będziesz uciekać :wink:

Coś tam pewnie mam, jeśli chodzi o moją pozycję to chyba faktycznie muszę stawać "rozsądniej" bo ciągle słyszę, że kogoś do stresu doprowadzam. :D Pewnie sypią się "no gdzie debil znowu stanął on to nieodpowiedzialny jest!" i potem on boardów z kabiny nikt nie chce pokazywać. :lol::D:D

Posted
"no gdzie debil znowu stanął on to nieodpowiedzialny jest!"
:shock:

COś Ty Michał, było na prawdę kulturalnie... :mrgreen: :wink: "Kwapcio spiżdż.." :mrgreen:

Posted

Cześć, nie znalazłem nigdzie wątku powitań, więc tutaj się przywitam..

CZEŚĆ

:twisted:

Na forum trafiłem w sumie przypadkowo, do tej pory trochę czytałem, teraz się zarejestrowałem.

Kilku/kilkoro z Was poznałem na ww. treningu w Kielcach,

kilkoro poznałem wcześniej przemierzając podkrakowskie "winding roads" (szczególne pozdrowienia dla Kolegi w czarnym WRX Sti, który zeszłej zimy w czwartkowy wieczór dobitnie pokazał że przy 10cm śniegu na asfalcie próba objechania go RWD ma tyle samo sensu co kopanie się z koniem..)

Motoryzacyjnie aktualnie ujeżdżam bmw z4 i to się prawdopodobnie jeszcze przez jakich czas nie zmieni. Natomiast jak dorosnę i będę potrzebował tylnej kanapy i bagażnika Impreza będzie napewno mocnym kandydatem.

No dobra, tyle tytułem wstępu i powitania, a teraz do rzeczy:

krzysiek555, pisałeś żeby dać znać jeśli chce się dostać jakieś foty w pełnej rozdziałce :mrgreen:

Pozdrawiam

McK

Posted
Cześć, nie znalazłem nigdzie wątku powitań, więc tutaj się przywitam..

CZEŚĆ

:twisted:

Na forum trafiłem w sumie przypadkowo, do tej pory trochę czytałem, teraz się zarejestrowałem.

Kilku/kilkoro z Was poznałem na ww. treningu w Kielcach,

kilkoro poznałem wcześniej przemierzając podkrakowskie "winding roads" (szczególne pozdrowienia dla Kolegi w czarnym WRX Sti, który zeszłej zimy w czwartkowy wieczór dobitnie pokazał że przy 10cm śniegu na asfalcie próba objechania go RWD ma tyle samo sensu co kopanie się z koniem..)

Motoryzacyjnie aktualnie ujeżdżam bmw z4 i to się prawdopodobnie jeszcze przez jakich czas nie zmieni. Natomiast jak dorosnę i będę potrzebował tylnej kanapy i bagażnika Impreza będzie napewno mocnym kandydatem.

No dobra, tyle tytułem wstępu i powitania, a teraz do rzeczy:

krzysiek555, pisałeś żeby dać znać jeśli chce się dostać jakieś foty w pełnej rozdziałce :mrgreen:

Pozdrawiam

McK

Witamy i kojarzymy to czerwone Z4 na czarnych felgach :twisted::mrgreen:

Posted

nikt kolegi nie ostrzegł, że THE FORUM jest zaraźliwe i uzależnia :roll:

Natomiast jak dorosnę

szybciej niż myślisz! :twisted:

Posted

Podeślij na PW swój email, poszukam, może coś tam się znajdzie ;)

Posted

EVAN: Czarne 17" są tylko do zabaw torowych i toropodobnych.

Na codzień są srebrne 18"

W zimie są czarnografitowe 17"

Action jeszcze nie czas na 4 drzwiowego sedana.. szczególnie takiego któy pali po 25l/100km..

Posted

słyszałem o takim co ma ponad 400KM

i 20l/100km w mieście mu za dużo :| chce mniej, żeby palił :shock:

Obawiam się że nie do końca zrozumiałem Twoją wypowiedź..

W sensie że pali poniżej 20 czy właściciel chce żeby palił poniżej 20?

Moje z4 przy bardzo delikatnej jeździe pali ok. 15-16, natomiast przy lepszym wykorzystaniu jego potencjału 18-19 - jak na ilość km które robię miesięcznie to już się robią wydatki które potrafią opóźnić zakup kolejnych modów :twisted:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...