william7 Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Witam, mam pytanie czy grille z tych rocznikow maja takie same wymiary?? Wypatrzylem sobie grill z innej wersji bo swoj grill polamalem i nie wiem czy bedzie pasowal. Ogolnie w SF 98-2002 sa trzy wersje grilla: klasyczny z czarnymi żebrami wersja ze srebrnymi żebrami oraz wersja z drobna czarna kratka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Powinny mieć takie same wymiary i mocowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingolstad Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Wersja ze srebrnymi żebrami pochodzi z forka po lifcie i pomimo bardzo podobnego rozmiaru nie pasuje P&P do wersji sprzed liftu (i na odwrót). Wymieniać można tylko na grille z tej samej serii (sprzed/po lifcie). Turbo miały siatkę, wolnossaki żebra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
william7 Posted August 26, 2012 Author Share Posted August 26, 2012 a z Turbo do 99 n/a...? czyli siatka zamiast czernych żeber? Nawet jesli rocznikowo modele równe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingolstad Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Jesli turbo przed liftem to bedzie pasowac. Mozna do woli zamieniac grille pomiedzy wersjami na i turbo. Nie pasuja tylko grille z wersji poliftowych do przedliftowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
12fasola12 Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Nie pasuja tylko grille z wersji poliftowych do przedliftowych. potwierdzam mam od turbo zamontowaną do n/a, pasuje P&P Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 lift przodu w foresterze polegał na zmianie kształtu maski, reflektorów i grilla, jeżeli chciałbyś wymienić z przed- na poliftowe graty, bez problemu, ale w komplecie i oczywiście odwrotnie tak samo, tylko po co.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.