Jump to content

Paryż

Pedros

Recommended Posts

Spróbuj się rozejrzeć za mieszkaniami do wynajęcia - opcja często tańsza niż hotel i ciekawa lokalizacyjnie. W zeszłym roku byłem w Paryżu, wynajmowaliśmy na tydzień mieszkanie na Montmartre, trzy kroki od Moulin Rouge. Wyszło to taniej niż hotel.

paul_78, zgadza się, koleżanka tak była. Nie pamiętam strony www, gdzie to znalazła (jakieś "vacational rental coś tam" - chyba vrbo.com)

Mnie w hotelach podoba się, że nie martwisz się o śniadanie (jakie by nie było) no i jakoś tak pewniej się czuję, ale co kto lubi.

Z super tanich to jest taki hotel Formula 1, ale jest w słabej lokalizacji i mocno beznadziejny.

paul_78, zgadza się, koleżanka tak była. Nie pamiętam strony www, gdzie to znalazła (jakieś "vacational rental coś tam" - chyba vrbo.com)

Mnie w hotelach podoba się, że nie martwisz się o śniadanie (jakie by nie było) no i jakoś tak pewniej się czuję, ale co kto lubi.

Akurat o śniadanie w Paryżu to się nie ma co martwić - jest mnóstwo kawiarni.

Ja akurat byłem na wyjeździe budżetowym, więc śniadanie w cenie hotelu to była bardzo duża zaleta. W każdą którąś niedzielę miesiąca są darmowe muzea, warto zaplanować, żeby zaliczyć.