Pedros Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Znacie może jakieś niedrogie i sprawdzone hoteliki w Paryżu? - najlepiej blisko stacji metra :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadziejS Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Na booking.com można było onegdaj znaleźć ibisa w dobrej lokalizacji. Ogólnie polecam ten portal do szukania miejsca do spania (oraz venere.com, hotels.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Spróbuj się rozejrzeć za mieszkaniami do wynajęcia - opcja często tańsza niż hotel i ciekawa lokalizacyjnie. W zeszłym roku byłem w Paryżu, wynajmowaliśmy na tydzień mieszkanie na Montmartre, trzy kroki od Moulin Rouge. Wyszło to taniej niż hotel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadziejS Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 paul_78, zgadza się, koleżanka tak była. Nie pamiętam strony www, gdzie to znalazła (jakieś "vacational rental coś tam" - chyba vrbo.com) Mnie w hotelach podoba się, że nie martwisz się o śniadanie (jakie by nie było) no i jakoś tak pewniej się czuję, ale co kto lubi. Z super tanich to jest taki hotel Formula 1, ale jest w słabej lokalizacji i mocno beznadziejny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trz Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Potwierdzam że opcja z wynajmem mieszkania jest często tańsza i moim zdaniem wygodniejsza. Osobiście korzystałem z tego adresu i byłem bardzo zadowolony. http://www.myapartmentparis.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 paul_78, zgadza się, koleżanka tak była. Nie pamiętam strony www, gdzie to znalazła (jakieś "vacational rental coś tam" - chyba vrbo.com) Mnie w hotelach podoba się, że nie martwisz się o śniadanie (jakie by nie było) no i jakoś tak pewniej się czuję, ale co kto lubi. Akurat o śniadanie w Paryżu to się nie ma co martwić - jest mnóstwo kawiarni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadziejS Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Ja akurat byłem na wyjeździe budżetowym, więc śniadanie w cenie hotelu to była bardzo duża zaleta. W każdą którąś niedzielę miesiąca są darmowe muzea, warto zaplanować, żeby zaliczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedros Posted August 23, 2012 Author Share Posted August 23, 2012 Dzięki za wskazówki Spróbuję poszperać w necie idąc tym śladem i może coś się znajdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts