Jump to content

czy ktoś na forum ma nosa?

boorek

Recommended Posts

Jak w temacie... zna ktoś zapach z pieprzem i przyprawami, korzeniami i najlepiej cytrusami?? dobrze by było gdyby do tego był w miarę świeży (tzn na lato ) w perfumeriach sam mainstream do wąchania a chciałbym coś bardziej oryginalnego (teraz 1milion) dzięki

Pozdrawiam

boorek, polceam piwo Klasztorne - dużo nut owocowych w zapachu, zwłaszcza cytrusowe. Dobre tez jest ukraińskie Biła Noc, mocno pachnie przyprawami, goździkami i cytrusami :twisted:

od jakiegoś czasu tylko Perła chmielowa- bo smaczna i zdrowa :P ale szybko wietrzeje... i szkoda wylewać... zdecydowanie lepiej wlewać

cóż mogę napisać.... de gustibus non est disputandum... jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą...

P.S. no to czekam na resztę załogi z tematu o scirocco, bo widać zaszedłem komuś za skórę :twisted:

boorek, Łysy i Kabanos już jadą. Ty się bój. Mnie za skórę się nie zachodzi :twisted:

Oj wyluzuj! :lol:

spoko spoko, jak bym się spinał to bym nie odpisywał = nie chce mi się z Wami gadać, a tak przynajmniej wątek się kręci :lol:

z tematu o scirocco,

tab cos było o zapachach?

bo widać zaszedłem komuś za skórę :twisted:

czujesz się oszukany? zaszaczuty? ktoś cie obserwuje? Nie martw się, nie jesteś sam. Zatrudnij Grom Group, znają się na temacie, jak pomóc.

Jak w temacie... zna ktoś zapach z pieprzem i przyprawami, korzeniami i najlepiej cytrusami?? dobrze by było gdyby do tego był w miarę świeży (tzn na lato ) w perfumeriach sam mainstream do wąchania a chciałbym coś bardziej oryginalnego (teraz 1milion) dzięki
Spróbuj Terre d'Hermes, z tymże to raczej jesień/zima, ale sprawdź może akurat Ci podpasuje, ewentualnie lżejszy Boss in Motion i dwa moje ulubione lekkie letnie zapachy: Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme i Versace Eau Fraiche.

bakkz, aigle, ferdek, no i... Aga... dzięki pewnie poszukam testerów bo nigdy nie słyszałem o takich zapachach.... może akurat coś przypasuje, bo znaleźć takie zapachy w perfumeriach pewno będzie nie łatwo...

dehnel... no a jak?? wielu myślało że człowiek chce podrzucić "zgniłe jajo" -zapach jest jak trzeba

bakkz, aigle, ferdek, no i... Aga (bom za młody i nie pamiętam)... dzięki pewnie poszukam testerów bo nigdy nie słyszałem o takich zapachach.... może akurat coś przypasuje, bo znaleźć takie zapachy w perfumeriach pewno będzie nie łatwo...

dehnel... no a jak?? wielu myślało że człowiek chce podrzucić "zgniłe jajo" (kukułcze??) -zapach jest jak trzeba

boorek, ja na lato używam głównie "Moschino Forever", bardzo ciekawy (i nie "mainstreamowy" :wink:) zapach i chyba właśnie o coś takiego Ci chodzi. Z nieco cięższych, ale nadal podobnych: Versace Blue Jeans, ostatnio poszedłem też w klasykę i nabyłem flakonik "Euphorii" Calvina Kleina - uniwersalny i przyjemny. Za to najwięcej pozytywnych opinii płci przeciwnej zbiera u mnie "Est. 1985 by Tommy Hilfiger", niestety flakonik już mi się kończy :roll: :wink:

ja przez ok 3 lata Armani - Attitude a od 2 lat Armani - Attitude Extreme. inne mi nie leza... 8)

z zakupem robilem zawsze tak jak mi moja 2 polowka radzila.. najpierw do perfumerii, wypsikac rece kilkoma, potem do innych sklepow, jakas kawa i jedzenie po drodze... wieczorem powachac spsikane miejsca i wybrac ten wlasciwy, ktory Ci najlepiej pasuje.

Pozdrawiam

Carolina Herrera 212

Jezeli chodzi o korzenne to zdecydowanie hugo boss zielony (flakon przypominajacy granat) oraz hugo boss orange

Bardzo lubie tez Azzaro Chrome, chyba jest bardziej cytrusowy choc nie jestem pewien, jestem tylko facetem :lol:

Ok, dzięki!! bedę próbował w miarę mozliwości na razie kupiłem sobie tester Terre d'Hermes :mrgreen:
I jak? Ten zapach potrafi być na niektórych osobach dość ciężki. Btw, bardzo trafna propozycja 555, kobietom Carolina Herrera 212 bardzo się podoba, jak dla mnie jest nieco za intensywny.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...