filester Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Czy w New Age wahacze tylne wersji sedan i kombi są takie same? Drugie pytanie - czy w WRX są takie same jak w STI (chodzi o tył)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba25 Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Czy w New Age wahacze tylne wersji sedan i kombi są takie same? Nie są. Kombi jest węższe (jeśli chodzi o wahacze poprzeczne). Wzdłużne chyba są takie same (ja sprawdzałem poprzeczne, montując stabilizator). Drugie pytanie - czy w WRX są takie same jak w STI (chodzi o tył)? WRX/STI powinno być to samo, przynajmniej jeśli chodzi o wymiar. Wiem, że były też aluminiowe, ale nie wiem, czy w serii, w jakiś wersjach, czy jako wypasiony zamiennik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted August 19, 2012 Author Share Posted August 19, 2012 Wszystko wiadomo, dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba25 Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Wszystko wiadomo, dzięki. Nie ma sprawy. Dzięki za pomuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.