gmk12 Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Wczoraj podczas jazdy wyłączyła się nagle wentylacja a co za tym idzie nie ma też klimy. podjechałem dzisiaj do serwisu klimatyzacji ale z klimą jest wszystko OK. Nie dochodzi zasilanie do sprężarki.Facet sprawdził bezpieczniki ,żaden nie wyskoczył. zamknął klapę i powiedział abym udał się do elektryka,podobno mógł się przepalić rezystor. Ponieważ mój warsztat gdzie serwisuję swój samochód ma teraz przerwę urlopową poszukuję jakiegoś elektryka z Warszawy co się zna na subaru. Może ktoś ma jakiś dobry namiar lub wie co to za usterka :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Rezystor dmuchawy, zdarza się nie tylko w SUbaru! Proponuję ASO Koper. Zapytaj p.Andrzeja na priv , może jeszcze dziś coś Ci odpowie. Parę PLN możesz szykować Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmk12 Posted August 19, 2012 Author Share Posted August 19, 2012 Dzięki Ile taki rezystor może kosztować i czy jest dostępny od ręki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Zapytaj w ASO, bo dokładnie nie wiem. Pamiętam, że przewijał się tu taki wątek, a koszt krótko mówiąc powalał, ale nie będę zapeszał bo może coś się zmieniło 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts