Jump to content

Rally Catalunya 2012

beben

Recommended Posts

mi nie jest dane niestety zobaczyc obrazka a tez bym sie pośmiał

Z góry spada na cztery kopyta różowy kuc, następnie staje na tylnych kopytach, przednie wyciąga do góry i wrzeszczy wniebogłosy. W tle robi to samo mnóstwo innych różnokolorowych kucy :wink: :mrgreen:

Bęben , patrzyłem trochę na loty i hotele , i nie wyglada to różowo, choć ja oczywiście jade :mrgreen: , wylot sensowny to Wawa modlin w środę i powrót w poniedziałek , lotów z Rzeszowa jak rok temu nie znalazłem , chyba odwołali :evil: , sensowny hotel w saoul to ok 1000 zł za os. za 5 noclegów , tylko jak te 5 dni z Wami przeżyć , to jest prawie niemożliwe :mrgreen: , trza koniecznie kroplowki wziąć , :mrgreen: ale tym sie pewnie Tomek & Paweł zajmie :wink: , teraz jedziemy na Niemcy Wrc , to zrobimy plan , :D , a co byście powiedzieli na Francje ? Tam nas jeszcze nie było :twisted: , ja bym pojechał :P

Carlos ma znajomosci z ludźmi baskow :mrgreen:

a co byście powiedzieli na Francje ? Tam nas jeszcze nie było

Hotele będą dwukrotnie droższe. Chyba ze komus zalezy aby do Lourdes sie wybrac :lol::lol::lol:

niestety wszystko wskazuje na to że w drugiej połowie października lub najdalej na początku listopada będę miał termin na rekonstrukcję więzadeł w moim cholernym kolanie. Wygląda na to że nie uda mi się zaliczyć Catalunyi :evil::evil::evil:

• 4 weeks later...
Ja tak jak pisałem wyżej odpadam, będę sie wtedy wylegiwal w łóżku

Beben , a moze na sardynie sie wybierzesz ? 18-21 pażdziernik ? ja chyba tez catalunya odpuszcze , po pierwsze zimno wtedy juz bedzie , po drugie juz tam byłem , a po trzecie w pazdzieniku na sardyni bedzie ciepło :D