scrmnwrx Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Witam wszystkich! Miałem tylko szalony pomysł i może się okazać, że tylko to. W stanach mielibyśmy gromadzenie kolegów miłośników samochodów i każda osoba była odpowiedzialna za coś na imprezę, czy to bułki do hamburgerów, soda, kubki, talerze, lub zestaw do siatkówki, wszyscy w niej uczestniczył w jakiś sposób inny. Co byśmy zrobili to byśmy wynająć duży park, który miał grille grill i chcemy doprowadzić steki, żeberka, hamburgery i hot dogi, grill przez cały dzień grać cały dzień, i pić przez cały dzień. Czy tam być żadnych zainteresowanie posiadaniem tego typu spotkania? Jeśli tak, mogę spojrzeć w dostępności parku i upewniając się, że grill lub dwa są dostępne. Proszę głosować odpowiednio. Miejscem spotkań będzie w najbliższej okolicy Łodzi. Jeśli masz miejsce, które byłyby dobre dla tego typu spotkania, proszę dać mi znać. Bardzo chciałbym mieć to spotkanie u mnie w domu, ale nie wiem, poziom zainteresowania. Dziękuję. ***Cały ten post został przetłumaczony dzięki uprzejmości Google Translator do oglądania. -- Tue Aug 14, 2012 2:34 pm -- Jeśli będzie zainteresowanie, mogę rozpocząć nowy wątek z listą kto przyniesie co do tego spotkania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Super ankieta i ciekawe opcje Ja jestem chętny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrmnwrx Posted August 15, 2012 Author Share Posted August 15, 2012 W USA będziemy mieli to spotkanie w publicznym parku, gdzie chcemy go wynająć na cały dzień.Koszt był może 10 dolarów i miał boisko, siatkówkę, grill, itp. Jeśli ktoś wie takiego obszaru w rejonie Łodzi, daj mi znać. Niektóre rzeczy, które musimy: serwetki płyty srebra stołowe puchary chleb przyprawy ziemniaczane chipsy soda przekąski piwo wódka Gry: worki piłka nożna siatkówki ITD. Potrafię zadbać o doprowadzenie mięso dla całej imprezy. Chciałbym tylko wiedzieć, jak ludzie są zainteresowani, aby zabrać ze sobą wystarczy dla wszystkich i jaki typ lubi everyone mięsa. Szczerze mówiąc, chciałbym zgłosić swój dom jako miejsce spotkań, ale mam bardzo mało trawy w ogrodzie i oznaczałoby to, że każdy będzie albo w domu lub na podjeździe. Istnieje wiele street parking, choć. Z tym mówi, to co inni sobie pomyślą? Je -- Wed Aug 15, 2012 11:57 am -- Hmmm... chyba tylka ja i ty sie spotkamy. Zobaczymy jakie bedzie za interesowanie do konca tygodnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 "Project X" u Ciebie ? Jestem chętny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts