Jump to content

Pomysł na spotkania w najbliższej okolicy Łodzi.

scrmnwrx

Recommended Posts

Witam wszystkich!

Miałem tylko szalony pomysł i może się okazać, że tylko to.

W stanach mielibyśmy gromadzenie kolegów miłośników samochodów i każda osoba była odpowiedzialna za coś na imprezę, czy to bułki do hamburgerów, soda, kubki, talerze, lub zestaw do siatkówki, wszyscy w niej uczestniczył w jakiś sposób inny.

Co byśmy zrobili to byśmy wynająć duży park, który miał grille grill i chcemy doprowadzić steki, żeberka, hamburgery i hot dogi, grill przez cały dzień grać cały dzień, i pić przez cały dzień.

Czy tam być żadnych zainteresowanie posiadaniem tego typu spotkania? Jeśli tak, mogę spojrzeć w dostępności parku i upewniając się, że grill lub dwa są dostępne.

Proszę głosować odpowiednio. Miejscem spotkań będzie w najbliższej okolicy Łodzi. Jeśli masz miejsce, które byłyby dobre dla tego typu spotkania, proszę dać mi znać. Bardzo chciałbym mieć to spotkanie u mnie w domu, ale nie wiem, poziom zainteresowania.

Dziękuję.

***Cały ten post został przetłumaczony dzięki uprzejmości Google Translator do oglądania.

-- Tue Aug 14, 2012 2:34 pm --

Jeśli będzie zainteresowanie, mogę rozpocząć nowy wątek z listą kto przyniesie co do tego spotkania.

W USA będziemy mieli to spotkanie w publicznym parku, gdzie chcemy go wynająć na cały dzień.Koszt był może 10 dolarów i miał boisko, siatkówkę, grill, itp. Jeśli ktoś wie takiego obszaru w rejonie Łodzi, daj mi znać.

Niektóre rzeczy, które musimy:

serwetki

płyty

srebra stołowe

puchary

chleb

przyprawy

ziemniaczane chipsy

soda

przekąski

piwo

wódka

Gry:

worki

piłka nożna

siatkówki

ITD.

Potrafię zadbać o doprowadzenie mięso dla całej imprezy. :) Chciałbym tylko wiedzieć, jak ludzie są zainteresowani, aby zabrać ze sobą wystarczy dla wszystkich i jaki typ lubi everyone mięsa. :)

Szczerze mówiąc, chciałbym zgłosić swój dom jako miejsce spotkań, ale mam bardzo mało trawy w ogrodzie i oznaczałoby to, że każdy będzie albo w domu lub na podjeździe. Istnieje wiele street parking, choć.

Z tym mówi, to co inni sobie pomyślą? Je

-- Wed Aug 15, 2012 11:57 am --

Hmmm... chyba tylka ja i ty sie spotkamy. ;) Zobaczymy jakie bedzie za interesowanie do konca tygodnia.