Skowron Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Witam Wszystkich Mam prośbę o pomoc, jechałem sobie dziś do pracy jak co dzień i w pewnym momencie depnąłem na gaz a tu mój Legacek kangurek i drugi, musiałem odjąć gaz:( Akcja powtarza się głównie na 2 biegu, tak przy 3 tysiącach obrotów i mocnym dodaniu gazu. Powiedzcie pls co to może być zanim mi w serwisie wcisną kit Będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam Skowron Link to comment Share on other sites More sharing options...
scypio Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Przypadłość już była na forum omawiana - najwyraźniej TTTMJSGNP czyli ten typ tak ma - jak się go nie pałuje. O przygodach z tą przypadłościa możesz poczytać tutaj viewtopic.php?f=23&t=150410&start=0 W skrócie - wygląda na to, że są różne rozwiązania a) przeczyścić wtryskiwacze regularnie dawać w palnik c) ... a być może to problem ze sterowaniem turbiną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skowron Posted August 14, 2012 Author Share Posted August 14, 2012 wielkie dzięki Kolego! szukałem tego wątku po forum ale nie trafiłem, wszystko jasne i nie ukrywam że mocno mi ulżyło więc powiedz gdzie wysłać pifko tak się składa, że mam gdzie pociągnąć autko z buta, co więcej jeśli to dla jego zdrowia to zrobię to z przyjemnością pozdrawiam Skowron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.