wojto79 Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Witam, czy kierownica z ogłoszenia podejdzie bez problemu do antyka? http://moto.allegro.pl/subaru-legacy-97r-kierownica-momo-i2555637431.html Pozdrawiam. Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbutek Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Wydaje mi się, że podejdzie, bo chyba później była zmiana średnicy wieloklina w subaru. Sugerując się opisem proponowałbym podmienić kierownice w pojazdach i sprawdzić. PS: Za taką cenę, to bym się szybko decydował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojto79 Posted August 18, 2012 Author Share Posted August 18, 2012 Niestety nie mam możliwości podmiany, więc chyba wezmę w ciemno:) Pozdrawiam. Kuba -- So sie 18, 2012 10:38 am -- Witam, już wiem, że prawie podejdzie - tzn wieloklin ten sam, tylko będę musiał z klaksonem powalczyć, bo rjest duża odległość między lierownicą a pierścieniem w kolumnie, ale to szczegół. Ogólnie fajna sprawa. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 wielkolin pasuje na 100% najwyżej zrobisz sobie klakson włączany guzikiem na obudowie przełączników.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojto79 Posted August 22, 2012 Author Share Posted August 22, 2012 Witam, kierownica podeszła, nawet klakson bez większej rzeźby jest na swoim miejscu Prowadzenie auta na + ta jest mniejsza i lepiej leży w dłoniach. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.