dziombor Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Witam wszystkich, jestem tutaj nowy. Mam problem ponieważ moje subaru gaśnie lub traci moc tylko przy skręcie w lewo. wymieniłem bak, pompke paliwa i dalej to samo. Czy ktoś miał już tak?? Prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3rti Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Hejka, miałem coś takiego. U mnie był to problem z elektryką. Kup jakiś preparat do styków i spsikaj nim całą elektrykę pod maską. U mnie były zaśniedziałe kable przy cewce zapłonowej i jak wpadłem w dziurę, albo skręcałem auto gasło. Lepiej z tym nie czekaj za długo (tak jak ja) bo później będziesz mieć problem w ogóle z odpaleniem. Mam nadzieję, że u Ciebie jest to samo co było u mnie bo koszt naprawy będzie śmieszny a i dużo czasu nie poświęcisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziombor Posted August 6, 2012 Author Share Posted August 6, 2012 dzięki kolego za odpowiedz. a dokładnie które kostki i czym je czyściłeś?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3rti Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 ja ogólnie psikałem we wszystkie możliwe kostki ale podejrzewam że problem był z powodu kostek przy cewce zapłonowej bo były w środku w strasznym stanie. Wyglądały jakby ktoś kisielu tam napchał ;p Oczywiście dodatkowo to wyczyściłem i wszystko zaczęło działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts