edii Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 witam.jestem posiadaczem justy'ny z 93r od 3 dni i po uruchomieniu auta okazalo sie ze nie odlacza napedu po wycisnieciu guzika naped dalej jest wlaczony.moje pytanie;od czego mam zaczac i gdzie szukac usterki?szukalem podobnego watku ale nie znalazlem...prosze o pomoc.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbble Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Witam Jeśli się zmienia podświetlenie na desce to szukałbym pod maską. Napęd w justy jest sterowany elektryczno/pneumatycznie. Jak stoisz przed otwartą maską to po lewej na ścianie grodziowej masz zawór sterujący z którego odchodzą dwa gumowe wężyki. Wężyki są połączone ze skrzynią, a dokładniej z "grzybkiem" który wystaje ze skrzynia. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
edii Posted August 26, 2012 Author Share Posted August 26, 2012 witam.dzieki za odpowiedz.problem rozwiazany.uszkodzeniu ulegl wlacznik na lewarku i nierozlaczal na zaworze o ktorym mi pisales.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbble Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Spoksik też miałem kiedyś justy i męczyłem sprzęta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.