meereck Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Witam. Co myślicie o takim rozrządzie: http://www.rozrzad.pl/pl/p/Rozrzad-pompa-wody-Subaru-Legacy-IV-2.0-CT1050-58107-58101-58102-55109-D17007/3067 Będzie dobry do mojego Subaru Legacy 2.0 IV 2006 kombi automat 138 KM, czy lepiej kupić cos innego ? Jeżeli coś innego to co i gdzie ;-) ? Pozdrawiam Meereck Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz_rider Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Myślę, że jest to dobry rozrząd. Contitech jedna z najlepszych firm produkująca paski. Ruville to co prawda pakowacz, ale nigdy nie znalazłem w ich pudełku żadnego badziewia - zwykle są tam produkty renomowanych marek takich jak INA, KOYO itp. Nie znam firmy produkującej pompę wody, ale jak sprawdziłem cenę samej pompy okazało się, że jest praktycznie taka sama jak cena drogich pomp do europejskich samochodów więc raczej powinna być dobra. Podsumowując uważam, że jest to zestaw, który można z powodzeniem zakładać. Osobiście montuję takie produkty i nigdy nic się nie (odpukać) stało aby trzeba było ciągać się z jakimiś gwarancjami - zawsze od wymiany do wymiany hulało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferag Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 A kiedy wymienia sie rozrzad w tym modelu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 A kiedy wymienia sie rozrzad w tym modelu ? W instrukcji nie masz? Zapewne coś w okolicach 100 tys km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.