hemi112 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Właśnie mamy otwarcie Igrzysk Olimpijskich w Londynie :!: jak oceniacie szanse naszych,w czym moga się wykazać :?: Oczywiście kwalifikacja Olimpijska nie dla słabeuszy i samo to dla kazdego sportowca to sukces:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Otwarcie cudowne po prostu :shock: I był James Bond 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk77 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Nie oglądałem ceremonii , pewnie piękna ale na pewno nie taka jak podczas otwarcia chyba zresztą najlepszych w historii Euro w Polsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Masz jeszcze szanse bo caly czas trwa Mi sie podoba I jest Jasiu !!!!! :-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk77 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Masz jeszcze szanse bo caly czas trwa Nie mam po w pubie nie chcą włączyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Ja średnio przepadam za takimi widowiskami, ale to mi się podoba bardzo :wink: I jest Jasiu !!!!! :-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk77 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Powiedzcie mi kto za Jasia robi :?: :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 A kto gral jasia ? No rowan oczywiscie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk77 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 A kto gral jasia ? No rowan oczywiscie O to zajefajnie :!: Lubię gościa No nic zostało mi powtórkę obejrzeć Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Taka szopka Na tym to polega Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Zwykle tak dlugo nie wytrzymywalem na ceremoniach otwarcia, a to mi sie podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk77 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Luk77, skrócę Ci Zrobili b. długą listę z czego jest znane UK. Muzyka, miasta, kultura, itp. itd. Następnie to wszystko po kolei odtwarzają. Taka szopka No ta Szekspir, Jasiu i Jack the Ripper bo czym więcej się mogą angole pochwalić no może jeszcze królem Henrym :roll: :wink: Serdeczne dzięki Niebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumo Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Otwarcie dobre, Jasiu zwalił z nóg. No i SeXPistols było słychać. Temat o obstawianiu: oczywiście siatkówka! może w pływaniu się coś uda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk77 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 rybą i frytkami. Masz na myśli tego faszerowanego chemią dorsza z tłustymi frytkami :?: Dziękuję :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk77 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Miałem na myśli, że to ich jedyne danie Narodowe :wink: No nie bo jeszcze baked beans jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 jak dla mnie szopka wypadła świetnie dużo fajnych smaczków, jeszcze nigdy nie obejrzałem do końca a tu proszę (i trzeźwy do tego ) medale? będą jak zwykle tam gdzie się nie spodziewamy siatkarze muszą wytrzymać potężną presję - jak dadzą radę to będzie najważniejszy medal Link to comment Share on other sites More sharing options...
555 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Musze powiedzieć, że to przedstawienie historyczne z odpowiednim dolby saraund oglądało się jak dobry film. Z niespodzianek na medale liczę na naszą kruszynę w judo - Ule Sadkowską ( chociaż w losowaniu wylosowała główną faworytkę do złota - Tong Wen i spotka się z nią w drugiej fazie turnieju ), także w turnieju bokserskim pań - Karolinę Michalczuk, oraz w tenisie stołowym - Natalię Partykę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zento Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 z odpowiednim dolby saraund oglądało się jak dobry film No właśnie ... czemu nie było 5.1 ;P Jaś Fasola uratował widowisko swoją genialną grą na klawiszach Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 jest szansa na pierwszy medal dla Polski :!: :!: -- 28 lip 2012, o 11:24 -- jest medal srebrny dla Bogackiej w strzelectwie BRAWOOOOOOOOOOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Spalila troche 8 i 9 strzal bo byla szansa na zloto ale 10 pieknie obronila srebro Brawo Szkoda siatkarzy plazowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
zento Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 To jest normalnie granda że w boksie amatorskim nie mamy nikogo. Takie tradycje i zaprzepaszczono całą dobrą polską szkołę boksu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.