KamilP 803 Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 nówki są tylko od 08 czyzby? http://allegro.pl/subaru-forester-2002-02-07-szyba-przednia-czolowa-i2947738757.html tak czy inaczej zrobię w aso Link to post Share on other sites
Herostrates 1259 Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 widzisz przeoczyłem :-) Link to post Share on other sites
Gregorius 29 Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Zgadzam się, że wygórowana nie jest, tyle że resztę pokrywa ubezpieczalnia. Na wszelki wypadek nie pytałem, ile kosztuje szyba bez Ac Tez sie przymierzam do wymiany w Norge i tez na ubezpieczenie. Nie wiem ile kosztuje bez ubezpieczenia, ale z pewnoscia spora wiecej. Te 2000 NOK to udzial wlasny. Jeszcze nigdy, w zadnym zamochodzie nie mialem tak pokiereszowanej szyby. Pod slonce wyglada prawie jak matowka w aparacie fotograficznym. Problemem jest m ze w Norwegii posypuja drogi nie piaskiem tylko tluczniem. Po 3 latach mam pelno odpryskow na masce. Link to post Share on other sites
KamilP 803 Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 @@Gregorius, szyby w Subaru takie juz niestety sa.. TTTM Jezeli chodzi o maske, to moze zastanow sie na przezroczysta folia ochronna? Link to post Share on other sites
Peter90 0 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Witam, jeśli chodzi o ochronę przedniej szyby to jest specjalna flolia ClearPlex oferowana przez firmę Warsfoll w Wa-wie. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts