JED Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Zapraszam zainteresowanych - uzgodnijmy cos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Zapraszam zainteresowanych - uzgodnijmy cos!!! Ja mogę zaoferować wizytę na spocie w 3mieście przy okazji długiego weekendu majowego / bożocielnego / sierpniowego . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 "Bożocielny" to bez łaski... W sumie, to przy okazji Plejad - przed lub po - można zrobić coś towarzyskiego w Trójgrodzie... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JED Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 Ciekawe, ze nikt z 3City sie nie odzywa! Jesli tylko bede w PL w maju, to dlaczego nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xavier Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Ja moge wpasc na taki spocik, niestety nie mam czterolapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Ciekawe, ze nikt z 3City sie nie odzywa! A to może dla tego, że w Trójmieście są trzy Subareki na krzyż. BTW jak uda się coś zorganizować to ja się piszę. Najlepiej to połączyć z jakimś upalaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JED Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 Ciekawe, ze nikt z 3City sie nie odzywa! A to może dla tego, że w Trójmieście są trzy Subareki na krzyż. BTW jak uda się coś zorganizować to ja się piszę. Najlepiej to połączyć z jakimś upalaniem. 3? Prawda:)! Ja nie upalam, ale chetnie popatrze ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xavier Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Oj wdze panowie że jakoś ciężko coś wami idzie organizacja Jeżeli macie ochotę to wpadnijćie na comiesięczny spot klubu Honda Trójmiasto w każdą długą sobotę miesiąca o 14 przy na parkingu "Klifie" (obok stacji shella) oraz o 15 na skwerku w Gdyni. Tam szukajcie Cifa 3d VTi czerwonego z rejestracja GD xxxxG, to będę ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
JED Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 Oj wdze panowie że jakoś ciężko coś wami idzie organizacja Jeżeli macie ochotę to wpadnijćie na comiesięczny spot klubu Honda Trójmiasto w każdą długą sobotę miesiąca o 14 przy na parkingu "Klifie" (obok stacji shella) oraz o 15 na skwerku w Gdyni. Tam szukajcie Cifa 3d VTi czerwonego z rejestracja GD xxxxG, to będę ja O! Przejezdzalem przypadkiem ze 2 tyg temu! "Wszyscy" sie gapili, ale ja, niestety, tylko przejezdzalem...Na stacje Shell'a WLASNIE! A post przeczytalem dopiero teraz! Dzieki za zaproszenie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xavier Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Może następnym razem Na zlocie był dobry przeciwnik dla subaryn, Honda S2000 z kompresorem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts