Młody Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Mam pytanie odnosnie lozysk. Młody jestem i troche niekumaty jeszcze w te klocki. Bo jadac czy to na duzych predkosciach czy malych dobywa sie straszny szum. Ostatnio torche cieplo bylo i myslalem ze to wina laczkow zimowych. Ale czy to asfalt czy polna droga i tak huczy. Wiec mam pytanie, czy to mozna jakimis domowymi sposobami sprawdzic. I tak sie do ASO przejade, ale dopiero za jakis dluzszy czas, a troche mnie to martwi, wiec chcialbym wiedziec czy jest jakis sposob. Z gory dzieki za wszystkie opowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bean Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 lozysko(a) do wymiany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Ja bym sprawdzil radio bo masz chyba zepsute. Mozesz tez podniesc troche auto i zobaczyc czy sa luzy na piastach, trzeba zlapac kolo i poruszacz nim na wszystkie strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bean Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 jak uzytkuje subara od 94 to nieslyszalem o luzach na piastach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody Posted February 5, 2006 Author Share Posted February 5, 2006 hehe. Audio w subaru? To chyba tylko te pod machą.A tam wszystko w najlepszym porzadku Bo tego radia i tych glosnikow to audio chyba nawet nazwac nie mozna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 jak uzytkuje subara od 94 to nieslyszalem o luzach na piastach Człowiek uczy się całe życie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts