ALEX Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Stowarzyszenie Miłośników Sportu Samochodowego. Zapraszamy do uczestnictwa w organizowanym Kręciołku Wielickim – poświęconym Pamięci Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza, który odbędzie się w Wieliczce w dniu 19.02.2006 roku. Przy ulicy Narutowicza / obok Marketu Dyskont Plus/ W godzinach 8.30-16.00. Patronat honorowy Kręciołka objęła Pani Beata Bublewicz. Udział w Imprezie jako goście zapowiedzieli : Marcin Bełtowski Firma GT-SERVICE Profesjonalny serwis samochodowy Przedstawiciele Mediów:RMF FM RADIO KRAKÓW TVP KRAKÓW TVN 24 Z POWAŻANIEM ORGANIZATORZY Kontakt tel. Kom. 604527132 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Zasady jazdy takie same jak ostatnio, czy to już raczej tylko dla profi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 Zasady takie jak poprzednio. Rozmawiałem z organizatorem (numer podany w ogłoszeniu) i prosił, żeby zgłaszać się w miarę wcześnie, ponieważ zapowiada się mocna obsada i dla spóźnialskich zabraknie miejsc. Myślę, że impreza zostanie zorganizowana z rozmachem. Liczę, że zgłosi się wielu forumowiczów i będzie extra zabawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Firma GT-SERVICE Czyżby czerwony Cossie miał się pojawić ? 2.2 Bar...ALS....mniaaaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 jak sie uda zgrac 40mb na darmowy server to zaraz sie pojawi dzwiek tego Cossiego z ostatniego sjsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 postaram sie pojawic tylko nie wiem czy jako kierowca czy kibic to juz nie zalezy odmnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Czyżby czerwony Cossie miał się pojawić ? 2.2 Bar...ALS....mniaaaam Mało prawdopodobne, Mati ma silnik na stole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 .... ile wynosi wpisowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korton Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 jechac nie jechac...jechac napewno ale czy startowac....obsada pewnie bedzie mocna, + telewizja, radio itp...wolalbym zaczac od czegos mniej medialnego...czyzbym pekal...chyba przyjadem jako widz, pokibicowac znaczy sie PS. (takie moje rozterki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Czyżby czerwony Cossie miał się pojawić ? 2.2 Bar...ALS....mniaaaam Mało prawdopodobne, Mati ma silnik na stole... szkoda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 jechac napewno ale czy startowac.... Korton!!!Nie pękaj!!!Liczy się zabawa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 szkoda... Wiesz są plusy. Wiesz co jest lepsze od 2.2 bara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korton Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 jechac napewno ale czy startowac.... Korton!!!Nie pękaj!!!Liczy się zabawa!!! Zabawa zabawa, ale to: "Udział w Imprezie jako goście zapowiedzieli : Marcin Bełtowski Firma GT-SERVICE Profesjonalny serwis samochodowy Przedstawiciele Mediów:RMF FM RADIO KRAKÓW TVP KRAKÓW TVN 24" mnie troche peszy:) zwlaszcza ze nie bralem udzialy w takich imprezach i dac plame przy takiej widowni...przemysle to:) A wlasnie ile wpisowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Wiesz co jest lepsze od 2.2 bara? Więcej Bara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Więcej Bara ? 2.2 bara z większego turbo :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Można startować bez prawa jazdy..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gal Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Można startować bez prawa jazdy..? A mówiłem Ci - nie jeździj po pijaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durbos Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Wiesz są plusy. Wiesz co jest lepsze od 2.2 bara? Bara bara :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CracowDragon Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 To i ja się zgłaszam, że przyjadę... niestety moje maleństwo jest umówione na wizytę u Pana doktora, na EKG, holter itp. silnika. Jeżeli uda się, że zostanie zwolniony z obserwacji przed 19.II to będę startował, jeżeli nie to wiecie czy dopuszczą może Doblo\Dupolo...:?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 hmmm kamera czy aparat :?: :roll: mam rozumieć, że znowu będzie kilka imprezek jak poprzednio :?: aflinta oczywiście obowiązkowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 hmmm kamera czy aparat :?: :roll: mam rozumieć, że znowu będzie kilka imprezek jak poprzednio :?: aflinta oczywiście obowiązkowo Najlepeij jedno i drugie Problem tylko z kamerą jak zawsze, bo aparat nadaje się do robienia zdjęć a nie filmów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 To się trzba modlić żeby nie dowaliło jakiegoś kosmicznego mrozu znowu, bo baterie tego nie lubią... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 eee tam, moje twarde były kamerkę postaram się załatwić od wujaszka, ale mnie jednak bardziej kusi robienie fotek jak Flipper pojedzie to będzie kręcić Link to comment Share on other sites More sharing options...
CracowDragon Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Jeżeli pojadę i wezmę znajomych to jeden z nich ma cyfrówkę... i problem kamerki z głowy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Jak mi nic ważnego nie wypadnie to wystartuję. Rozmawialem wlaśnie z organizatorem i nie wykluczone, że zgloszenia będą przyjmowane przed samym rajdem. Dokladne info mają być w najbliższych dniach na stronie internetowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts