Jump to content

POSZUKIWANY PIOTR RYSZARD G.

Krk06

Recommended Posts

Głupi temat ale ważna sprawa szukam poprzedniego własciciela samochodu ktorym obecnie jezdze. Chciałbym sie dowiedziec kilku spraw o samochodzie. Samochod jezdził w Włocławku na numerach CWL 95PL, wlasciciel Piotr Ryszard G. rocznik 73 8) .

Z Gory dziekuje za pomoc :)

Przepraszam, ze trochę offtop, ale.... "Dawna stolica Polaków"???? :shock: o co kaman? To nie można po prostu nazwy wpisać??

A Pana Piotra nie znam niestety :) no chyba, że ten Pan G. jest lekarzem, to wtedy mógłbyś w CBA zapytać, albo bezpośrednio u Ziobry :mrgreen: powinni pamiętać ;)

lipa trochę...jak gościa nie ma na FB to znaczy, że nie istnieje :idea: temat do zamknięcia :mrgreen:

A ja myślałem, że to NK o tym stanowi. :mrgreen:

A tak na poważnie, Krk06 pytałeś na kresce?

Pozdrawiam.

Az tak to mi sie nie pali i nie jest to takie pilne, chciałem sie dowiedziec w jakim stanie był samochod i co przy nim było robione poniewaz bys serwisowany w ASO i tam robiony po stłuczce. A okazało się ze był zrobiony.... :roll:

ja chcialem tylko podziekowac serdecznie

nie znam niestety Piotra Ryszarda G. (acz to musi być fajny chłopak, choć z drugiego imienia)

ale dzieki nazwie tego tematu, po wejsciu na forum od razu pojawia sie u mnie zaciesz na ryju

tak wiec: dziękuję

Dobra wiadomość odnalazł się Poszukiwany Piotr naszczescie zywy. Dziekuje za pomoc dla Dark Knight dzieki niemu odnalazłem poprzedniego własciciela :)

QbaqBA - alez prosze bardzo, za miesiac bedzie nowy watek " POSZUKIWANY ZYWY LUB MARTWY " 8)